banner333

banner309

Yerel Seçim Anketimizdeki Oy Oranlarını Görmek İçin Tıklayınız

Haber 29 Gazetemizin devam eden Gümüşhane merkez ve ilçelerinde yerel seçimlerde kimi belediye başkanı görmek istersiniz konulu anketimizde 8303 kişi oylamaya katıldı.

Siyaset 13.06.2013, 08:04 04.03.2014, 13:56
Yerel Seçim Anketimizdeki Oy Oranlarını Görmek İçin Tıklayınız
banner400
Haber 29 Gazetemizin devam eden Gümüşhane'de yerel seçimlerde kimi belediye başkanı görmek istersiniz konulu anketimizde 8303 kişi oylamaya katıldı.

Anket sistemimizden birden fazla oy vermeyi engellemek için ip adresi aynı kişilerin tekrardan oy vermesine izin verilmedi. Oy veren adaylar her adaya oy vermek zorunda bırakmayacak şekilde sisteme sahip olan anketimize yoğun ilgi devam ediyor. Anketimiz sonuçları belki belediye seçimlerine yön vermeyecektir ama site ziyaretçilerimizin adaylara desteklerini ifade etmektedir.

Not: Anketimizde yeralan adaylar, daha önceki seçimlerde aday olmuş yada kamuoyunda Gümüşhane ve ilçelerimizde adları adaylık için konuşulan, yada önerilen isimlerden oluşmakta. Adayların listede yeralmak için herhangi bir talepleri olmamıştır. İsmi ankette yer alan adaylar talepleri doğrultusunda anketten çıkmak isterlerse bize bildirebilirler. ([email protected] e posta adresimizden)

Anketimizin 04 Haziran 2013 tarihli sonuçlarını siz değerli hemşerilerimizle paylaşıyoruz.

Anketimiz 15 Haziran 2013 tarihinde sona erecektir.  Anketimize katılmak için tıklayınız.




























Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (69)
ATIF KARA 11 yıl önce
Kösenin sonuçlarını çok manidar buldum. yirmibin seçmenli kelkitten daha fazla kişi oy kullanmış. Gümüşhane merkezle başa baş gidiyor :)
ahmet tampınar 11 yıl önce
keşke belediye başkanlıklarıda bu şekilde seçimle olsada insanlar daha özgür ve bireyselliğin kabul gösterdiği adaylara oy verse cok güzel olurdu...
ali kalafat 11 yıl önce
başkan sıfatı anket sonuçlarını etkilemiş.bld başkanı ibaresini kaldırın.sonuçlar normal gözüküyor.kamuoyuyla örtüşüyor.
Habil 11 yıl önce
Çok kısa süre önce Gümüşhane'de yılın belediye başkanı Köse Belediye Başkanı seçildi. Geçici sonuçlara göre ise belediye başkanından memnun olmayan tek yer Köse. Çok manidar. Tıpkı ülkem gibi, çelişkilerle dolu. Köse = Türkiye :)
şiranlı 11 yıl önce
bırakın bu işleri arkadaşlar şiran belediye başkanı yavuz bey %30 oy almayı insanlara int.oy atmaları için zorluyor başkan sen en önce şu hakkındaki iddialara cevap ver o kadar yolsuzluk ve usülsüzlük yapıldı diye şiran halkı konuşuyo cevap versene kaymakam ahmet regaip beyle neden aranın açıldığını söylesene hadi cevap ver anlınından öpecem senin şiran halkını kandıramazssın hadi bakalım cevap ver dahasınıda sonra yazarım.
osman 11 yıl önce
saçma sapan anketler şiran ilçesine baktığınız zaman şiranı iyi bilen birisi iseniz hemen farkedersiniz
anket yorum 11 yıl önce
Neden AKP den isimleri geçen adayların sayısı çoğunlukta fakat muhalefet partilerden girmeye aday olan arkadaşların sayısı azınlıkta ? Amaç AKP oylarını kişiler üzerinden bölmek mi ? Ve dikkatimi çeken 2. bir husus mevcut belediye başkanlarından halk çok mu memnun ki açık ara ile fark atılmış ! ! !
Osman EFENDİOĞLU 11 yıl önce
Önce Gümüşhane Belediyesine oy kullandrıp ondan sonra ilçelere yönlendirme yapıyorsunuz ve daha evvelden haber verdiğiniz masabaşı kişilerle önce Gümüşhanede Sayın Mustafa CANLI ya oy atan bu kitle sonrada bindirilmiş kıta gibi diğer ilçelerde oy kullanıyorlar.Her ilçe için bağımsız ve objektif anket yapmanızı öneririm aksi halde bu sonuçlarınıza ben değil kargelerde güler belki sizde zor durumda kalır yüzünüz kızarır.Benden hatırlatması.Siz Torul'a hiç geldinizmi bi gelinde o yayınladığınız sonuçla halkın nabzını kıyaslayın.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58