banner333

banner309

Yeniçeri: Öcalan, İmralı'dan Kaçırılacak !

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Siyaset 17.04.2013, 23:28
Yeniçeri: Öcalan, İmralı'dan Kaçırılacak !
banner400

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri Samanyolu Haber Televizyonu Ankara Muhabiri Ahmet Doğan'ın sorularını cevapladı. Doğan'ın, "İmralı'ya üst düzey güvenlik önlemlerinin alınacağı "haberlerini hatırlatması üzerine Yeniçeri, Öcalan'ın İmralı'dan kaçırılacağı iddiasında bulundu.

Çözüm sürecini değerlendirirken istihbarat bilgilerine göre Öcalan'ın İmralı'dan kaçırılacağı imasında bulunan Yeniçeri, "İmralı'ya durmadan bir heyet gidiyor, öbür heyet geliyor. Bunların da yaptığı yalnızca mektup trafiği değil, başka trafikleri yaptıkları da düşünülüyor. Muhtemelen devletin güvenlik birimleri bununla ilgili bir takım duyumlar almışlardır ve bunlara göre de bir tedbir düşünme durumunda kalmışlardır. Her şey mümkün. Öcalan'ın oradan cesedi çıkar, başka bir şekilde ölmeden oradan çıkarılamaz ağırlaştırılmış muhabbet hapse mahkum. Ya hükümet bir biçimde bazı şeyleri görmemezlikten gelecek ya orada güvenlik zaafiyeti olacak, bir biçimde kaçıracaklar ben yapmadım onlar yaptı şekilde. Birbirlerine ihale etmekle çözmeye çalışacaklar yoksa yasayla afla bu milletin Öcalan'ı affetmesi veya oradan çıkmasını kabul etmesi mümkün değildir. 

"Öcalan'ın kaçırılabileceğine dair bir istihbarat ya da tahminin olduğunu mu düşünüyorsunuz?" sorusuna ise şöyle cevap verdi;
 
Güvenliğin asıl amacı odur. Başka türlü niye yüksek güvenlikli elektronik teçhizat donanım meydana getirilsin. Oraya gidenler gelenler oradaki zaafiyetleri tespit etmişlerdir. Bazı şeyleri not almışlardır. Bazı girişimler ve stratejiler güvenlik birimlerine intikal etmiştir ki yoksa bir tane adam neresi kaçırılacak ama onu devamlı mektup götür mektup al, ne dedi Öcalan diye ondan haber ve ondan hikmet arayanlar muhtemelen onda başka bir çare de düşünüyorlardır. Devlette buna karşı tedbir alıyor. Ben muhtemel durumları söylüyorum yoksa durumdan haberdar değilim ama giden gelenlere bakıyoruz. Her gidenin her gelenin Öcalan kadar stratejik ve taktik açısından bir müktesebata sahip olduğunu ve onun için bir kaçırma planlarının olabileceğini bunun yansıyan unsurları olarak bu güvenlik tedbirlerinin ortaya çıktığını düşünmek lazım. Aksi takdirde niye güvenlik tedbiri alınsın.
SAMANYOLU HABER

Yorumlar (1)
ercan satmaz 11 yıl önce
AK parti, PKK, BDP el ele
Bunlardan her şey beklenir. Bunlar bugün söylediklerini yarın inkar ederler.
Damat Ferit hükümetinin müftüsü çıkıp işgal güçlerini öven fetfalar yayınlamadı mı?
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38