banner333

banner309

Üstün, Uluslararası Ramazan Etkinliklerine Katıldı

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Keçiören Belediyesi'nin uluslararası ramazan etkinliklerine katılarak anlamlı bir konuşma yaptı.

Siyaset 17.07.2013, 17:46
Üstün, Uluslararası Ramazan Etkinliklerine Katıldı
banner400
Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Keçiören Belediyesi'nin uluslararası ramazan etkinliklerine katılarak anlamlı bir konuşma yaptı.

Keçiören Kalaba Spor Tesisleri Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen program Azerbaycan ve Kerkük Kültür Evlerinin açılışı ile başladı. Evlerin açılışını 
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve kardeş Belediye Sumgayit'in Belediye Başkanı Ebulfeyz Babayev birlikte yaptı. Geceye Azerbaycan Gazileri Dernek Başkanı Mubariz Kuruyev de katıldı. 

Türkmenlerin sıkıntısının Türkiye'nin de sıkıntısı olduğunu kaydeden 
Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, "Bu sıkıntıları kamuoyuna daha fazla yansıtmalıyız. Bizler aynı bedenin uzuvlarıyız.Türkiye Cumhuriyeti Devleti Güçlü bir Devlet ve daha da güçlü olacak dolayısıyla ne kadar güçlü olursanız kardeşlerinize o kadar yardımcı olursunuz.Hükümet olarak Dünyanın neresinde bir sıkıntı çeken varsa onun sıkıntısını sıkıntı ediyor ve elimizden geleni yapıyoruz.Bu anlamda Kerkükte sıkıntı ceken kardeşlerimizin dertleriylede tabiki dertleniyoruz. Azerbaycanlı ve Kerküklü kardeşlerimizle birlikte olmak çok güzel bir duygu. Sayın Mustafa Ak'a Türk dünyasındaki Müslüman kardeşlerimizle ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nde Kerkük ve Azerbaycan'ın biraraya gelmesinin ‘anlamlı bir buluşma’ olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, "Bizim gönül coğrafyamızdaki nadide iki ülkeden bahsediyoruz. Yüzyıllardır beraber yaşadık, aramızda sınırlar olsa da gönül birlikteliğimiz var" dedi. Ramazan'ın sınırları aşan kardeşlik duygusu ile birlikte kardeş ülkelere Keçiören'i tanıttıklarını belirten Başkan Ak, "Hem de hemşehri derneklerimizle Anadolu'nun güzelliğini dünyaya yayıyoruz. Hepiniz Ramazan'ını kutluyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48