banner333

banner309

Üstün, Kerkük Şehitleri Anma Programında

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kerkük Türkmenlerinin şehit edilişinin 54.yıldönümü anma programına katıldı. Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr/v2/gumushane/ustun-kerkuk-sehitleri-anma-programinda-h5440.html#ixzz2Z6Unf4Ed

Siyaset 15.07.2013, 12:11
Üstün, Kerkük Şehitleri Anma Programında
banner400
 AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kerkük Türkmenlerinin şehit edilişinin 54.yıldönümü anma programına katıldı.

1959 yılında yapılan saldırılarla şehit edilen Kerkük'lü Türkmenlerin şehadetlerinin 54.yıl dönümü vesilesiyle Ankara Keçiören Irak Türkmen Şehitleri Anıtında anlamlı bir program düzenlendi.

Düzenlenen programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Irak Türkmenleri Dernek Başkanı Mahmut Kasapoğlu, Eko Avrasya Dernek Başkanı Hikmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Keçiören Belediyesi Birim Müdürleri ve Kerkük’ten gelen misafirler katıldı.

Programda duygu ve düşüncelerini samimi bir şekilde açıklayan Milletvekili Üstün,” Umuyorum bu mübarek Ramazan-ı Şerif ayında dünya üzerinde yaşayan bütün Müslüman Türklerin sıkıntıları sona erer ve insanca yaşam koşullarına sahip olurlar. Bu uğurda da bize düşen bir olmak birlik olmak güçlü olmak ve var olan gücümüzle yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım etmek olmalıdır. Ülkemizde bir çok insanımız Doğu Türkistan’da, Irak’ta, Balkanlar’da ki Müslüman Türk Kardeşlerimizin ne sıkıntılar çektiğinden haberi bile yok. Bu sebeple bizlerin öncelikle bu konularda duyarlılık oluşmasına ve insanlarımızın bilgilendirilmesine katkı sağlamamız lazım.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman aleminin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyor, kalbi bizimle atan ve bizimde kalbimizin onlarla attığı coğrafyalara huzur, mutluluk ve özgürce yaşamalarına sebep olmasını niyaz ediyorum.” dedi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00