banner333

banner309

Urfa’dan Gümüşhane’ye Uzanan Bir Seçim Hikâyesi

Şanlıurfa’dan üniversite eğitimi için geldiği Gümüşhane’de İl Genel Meclisi Üyeliğine aday olan Hasan Yüksel, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset 19.03.2024, 17:28
Urfa’dan Gümüşhane’ye Uzanan Bir Seçim Hikâyesi
banner400

Şanlıurfa’dan üniversite eğitimi için geldiği Gümüşhane’de İl Genel Meclisi Üyeliğine aday olan Hasan Yüksel, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Öğrenci olarak geldiği Gümüşhane’de siyasi sorumluluktan kaçınmayan ve Yeniden Refah Partisinden aday olarak gösterilen Yüksel, meselenin makam meselesi değil, meselenin iman meselesi olduğunu söyledi.

Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Yüksel, harçlığından artırarak bastırdığı broşürleri arkadaşları ile birlikte dağıttığını belirterek, “Bu gecede Bağlarbaşı mahallesinde Belediye Başkan Adayımız Yusuf Çimen’in broşürlerini dağıttık. Kendim için bastırdığım broşürler tükendi. Haliyle Belediye Başkan Adayımız için broşürler bırakıyor, hem ona hem de kendimize oy istiyoruz” dedi.

Aday olmasında Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas’ın etkili olduğunu dile getiren Hasan Yüksel, “Başkanımız her ortamda parası olanı değil davası olanı aday yapacağız diye söylüyordu. Sonrasında ben de aday olmak istediğimi söyledim. Çok olumlu karşıladı. Milli Görüş davasına aday olarak hizmet etme şansını yakalamış oldum. Öğrenci kardeşlerim ve Gümüşhaneli hemşerilerim destek verirse de bu aziz memlekete ve onun kadim insanlarına hizmet etmekten mutluluk duyacağım” diye konuştu.

Gümüşhane Üniversitesi Merkez kampüste yaklaşık 20 bin öğrenci bulunduğuna işaret eden Yüksel, “Üniversitemizden siyasi aday olarak bir tek ben yola çıktım. Şehirde 2 kişiden biri öğrenci. Bu noktadan hareketle öğrenci kardeşlerimin temsili noktasında ve aynı zamanda sorunlarına çözüm bulmak için aday oldum. Ben de öğrenci arkadaşlarım gibi yurtta kalıyorum, aynı otobüsü kullanıyorum, aynı masada yemek yiyorum. Fahri Gümüşhaneli olarak da hem Gümüşhane’nin altın kalpli insanlarının hem de öğrenci kardeşlerimin oylarına talibim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58