banner333

banner309

SP'nin Gümüşhane Merkez ve İlçe Adayları Belli Oldu!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da düzenlenen toplantıda 339 belediye başkan adayını açıkladı.

Siyaset 04.02.2024, 13:29
SP'nin Gümüşhane Merkez ve İlçe Adayları Belli Oldu!
banner400

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da düzenlenen toplantıda aralarında Gümüşhane'nin de yer aldığı toplam 339 belediye başkan adayını açıkladı. Saadet Partisi'nin Gümüşhane Belediye Başkan Adayı İl Başkanı Av.Akın Demir oldu.

Ankara'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında açıklanan isimlere göre 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Saadet Partisi’nin Gümüşhane merkez, Kelkit, Köse, Kürtün, Şiran ve Torul belediye başkan adayları belli oldu. 

Yerel seçime sayılı günler kala partilerin aday tanıtımları devam ederken Saadet Partisi de aralarında Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerinde yer aldığı toplam 339 belediye için adaylarını açıkladı. Ankara'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'da katıldı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim için belediye başkan adaylarının açıklanmasının öncesinde konuşan Karamollaoğlu, "Bizim genel başkanlarımız dert babası olacak. Mesai saatleri, hafta sonu ve tatilleri olmayacak" dedi.

Ankara'da düzenlenen toplantıda Gümüşhane merkez ve ilçe adayları da belli oldu. Buna göre Saadet Partisi'nin Gümüşhane Belediye Başkan Adayı İl Başkanı Av.Akın Demir oldu. Saadet Partisi'nin ilçe adayları ise Kelkit ilçesinde Recai Demir, Köse ilçesinde Yusuf Korkmaz, Kürtün ilçesinde Mehmet Yılmaz, Şiran ilçesinde Hayrettin Kılıç ve Torul ilçesinde ise Servet Yüzüak oldu.9

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20