banner333

banner309

Gümüşhanespor'dan Hakeme Tepki!

Maçta hakemin aldığı kararlarla ilgili taraflı maç yönetildiğini belirten temsilcimiz tepkisini sosyal medya platformları üzerinden paylaşım yaparak dile getirdi.

Gümüşhanespor 04.02.2024, 00:00
Gümüşhanespor'dan Hakeme Tepki!
banner400

TFF 3.  Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz  Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda konuk olduğu Karabük İdman Yurdu'na 1-0 mağlup kalarak haftayı puansız kapattı. Maçta hakemin aldığı kararlarla ilgili taraflı maç yönetildiğini belirten temsilcimiz, tepkisini  sosyal medya platformları üzerinden paylaşım yaparak dile getirdi.

Paylaşımda temsilcimiz, " Gümüşhanespor Kulübü olarak, bugün oynanan Karabük İdman Yurdu ile oynadığımız maçta yaşanan ve maçın sonucunu doğrudan etkileyen hakem kararları hakkında kamuoyunu bilgilendirmek istiyoruz. Maçın 61 nci dakikasında, rakip takım lehine verilen penaltı kararı, maçın gidişatını ve sonucunu önemli ölçüde etkilemiştir. Yapılan incelemeler ve görüntüler, bu kararın yanlış olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Oyunun ruhuna ve adil rekabet ilkesine aykırı bu tür kararlar, futbolun güzelliğini ve adaletini zedelemektedir. Gümüşhanespor Kulübü olarak, futbolun adil bir şekilde oynanmasını ve hakem hatalarının en aza indirilmesini destekliyoruz. Bu bağlamda, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) ve ilgili hakem komitelerinden, maçlarda alınan kararların daha şeffaf ve adil olmasını sağlayacak önlemler alınmasını talep ediyoruz. Ayrıca, hakem hatalarının takımlarımızın emeklerini ve futbolun güzelliğini gölgelememesi adına, teknolojik yardımcı hakem sistemlerinin (VAR gibi) Altliglerde de etkin kullanımının öneminin altını çizmek istiyoruz. Gümüşhanespor Kulübü olarak, futbolun adil ve şeffaf bir ortamda oynanmasını sağlamak adına gereken her türlü adımı atmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Futbolun, sahadaki mücadele ile konuşulduğu, hakem hatalarının değil, takımların performansının ön planda olduğu bir ortamın oluşması en büyük temennimizdir" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51