banner333

banner309

Muhalefet Hedef Büyüttü: 2-0

Gümüşhane’de geleneksel hale gelen muhalefet partilerinin il başkanları ve yöneticileri ortak buluşma toplantılarının altıncısı Demokrat Partinin ev sahipliğinde yapıldı.

Siyaset 21.12.2021, 13:19 21.12.2021, 13:24
Muhalefet Hedef Büyüttü: 2-0
banner400

Gümüşhane’de geleneksel hale gelen muhalefet partilerinin il başkanları ve yöneticileri ortak buluşma toplantılarının altıncısı Demokrat Partinin ev sahipliğinde yapıldı. 

Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bedri Ağaç, İyi Parti İl Başkanı Ali Ateş, Demokrat Parti İl Başkanı Şerif Akıntürk, Saadet Partisi İl Başkanı Akın Demir, Gelecek Partisi İl Başkanı Yasin Uçan, DEVA Partisi İl Başkanı Ankara’da olduğundan yerine Yardımcısı Hamza ÇAKIR ve parti yöneticileri katıldı. Toplantıda Ülke ve Gümüşhane gündemi ile ilgili genel bir değerlendirme yapıldı.

Yapılan değerlendirme şöyle:

Ülkemizin şu andaki en büyük sorunu Ekonomi. Son günlerde dövizin artmasıyla birlikte tüm gıda ve girdilere anormal zamlar gelmeye başladı. Vatandaşımız dertli, esnafımız dertli, çalışanımız dertli. Çünkü esnaf sattığını bir daha aynı fiyatla yerine koyamıyor, vatandaş bugün yaptığı alışverişi yarın aynı rakamla yapamıyor. seneye ekim yapabilmek için alacağı tohumu, mazotu, ilacı ve gübreyi; hayvancılıkla uğraşanlar yem fiyatlarını kara kara düşünüyor.  Bu hükümet 20 yılda Türk çiftçisini ortadan kaldırmıştır. Daha önce tarımda kendi kendine yeten yedi ülkeden biriyken; şimdi tüm tahıl ürünlerini ithal eder olduk. Dövizin artışı ile de tüm fiyatlar anormal derecede yükselmektedir.

Bizler bu başkanlık ve tek adamlık sisteminin bu Millete uyumlu olmadığını defalarca dile getirdik ama geldiğimiz noktada bu artık açık bir gerçek haline gelmiştir. O gün bu sistemi savunanlar; uçacağımızı, her şeyin daha güzel olacağını söyleyenler; maalesef Türkiye’yi uçuruma sürüklemişlerdir.

Yıllardır beka beka diyerek Milletimizi uyutanlar; bizleri bu uçurumdan çıkaramazlar. Şu gerçeği artık herkesin kabul etmesi gerekiyor ki; bu iktidar ve bu tek adam düzeni sandıkla ve seçimle ve de bir an önce değişmeden; ülkenin boğuştuğu sorunların çözülmesine ve halkın rahat bir nefes almasına imkân ve ihtimal yok. Bu gün oturduğu makamlarda zevki sefa içerisinde olanlar; bu Milletin dertlerini çözemezler. Türk milleti bunlardan kurtulmak için bir an önce sandığın önüne gelmesini beklemektedir.

Ülkemizin durumu böyleyken; Şehrimizin durumu farklımı ki? Sahipsiz Gümüşhane diyoruz ki; hakikaten sahipsiz. Demiryolu hattımız başka yere kaydırılırken, çağrı merkezi, Kibrit Fabrikası, Un fabrikaları, Silah Fabrikası ve benzere birçok yer kapatılırken, yaylalarımız işgal edilirken, susuzluk çeken ilimizde sularımız çalınırken, tamamlanamayan sulama hatları ve göletler yüzünden çiftçi kuraklığa teslim olurken, tapulu topraklarımız bir komşu ille verilirken ve Gümüşhane ve Gümüşhanelilerin mağdur edildiği pek çok konuda sesi çıkmayan seçilmişler, iktidar ortağının temsilcileri, yirmi yıldır bu il sizlere destek verdi karşılığı bu mu olmalıydı? Ama zannediyorsunuz ki;  seçim zamanı geldi mi biz yine bu oyları alırız. Ama bu devranınız bitti, artık milletimizin ve hemşerilerimizin her zaman yanında olan bir MİLLET İTTİFAKI var ve sizin bu duyarsız tavırlarınızı ve aymazlığınızı ilimizin her köşesindeki vatandaşlarımıza tek tek anlatacağız. Sizler gideceksiniz ve bu Milletin çilesi bitecek.

Muhalefet olarak artık hedefimizi büyüttük. Yapılacak ilk seçimde inşallah Gümüşhane’de 2-0’ı biz yapacağız. Kamuoyu, çarşı-pazar ve sokak bu konuda bize büyük bir umut ve motivasyon veriyor. Bugün muhalefette olan bizler; ilk seçimden sonra yarın Türkiye’nin aydınlık geleceğinin mimarı olacaktır. Hodri meydan, hemen seçim.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39