banner333

banner309

Kağıthane'den Başkan Aday Adayı Çağlar Karamanlı

Gümüşhane'li hemşerimiz İnşaat Mühendisi Çağlar Karamanlı İstanbul'un Kağıthane İlçesinden 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde MHP den Belediye Başkan Aday adaylığı için müracat etti.

Siyaset 13.10.2013, 00:08 13.10.2013, 10:13
Kağıthane'den Başkan Aday Adayı Çağlar Karamanlı
banner400
YTÜ inşaat mühendisliği mezunu genç hemşerimiz, mezuniyet sonrası özel girişimleri inşaat firmalarındaki görevini müteakip, Kağıthane İlçe Belediyesinde Mühendis olarak göreve başladı.
Belediyecilik  konusundaki deneyimine katkı sağlayan  bu görev süresi içinde Karamanlı, Yerel Yönetimler konusunda sertifikalı eğitim programlarına katıldı. Karamanlı,6 ayı aşkın  profosyonel bir teknik ekiple  çalışmalarına başladıklarını, yapılacak yerel seçimlerdeki yarışta ben de varım dedi. 
Parti karar organlarının vereceği her türlü karara saygı duyacağını belirten genç mühendis Çağlar Karamanlı, aday adaylığı bir süreç, seçilirsek idiamız projelerimiz büyük, başka bir arkadaşımıza görev verilirsede sonuna kadar arkadaşlarımızın yanındayız dedi. Önümüzdeki günlerde seçilmemiz halinde muhtemel  projelerimizi kamuoyu ile paylaşacakalrını ifade eden aday adayı Karamanlı, yerel yönetimler ağırlıkla  teknik ve mühendisliktir, çok faydalı olacağımıza inanıyoruz dedi.
Çağlar Karamanlı kimdir?
Aslen Gümüşhaneli olan Çağlar Karamanlı, 1986'da Erzurum'da doğmuştur. Evli ve bir çocuk babasıdır.
İlk ve orta öğretimini Kağıthane'de tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun olmuştur. Aynı üniversitenin Yapı İşletmesi Anabilim Dalı'nda yüksek lisansa devam etmektedir.

2005 yılından Kağıthane Belediyesi'nde göreve başladığı 2011 yılına kadar alt ve üst yapı hizmetleri üreten Karamanlılar'da görev yaptı. 2011 yılında Kağıthane Belediye Fen İşleri Müdürlüğünde Bölge Mühendisi olarak göreve başlayan Karamanlı, şuanda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nde Bölge Mühendisi olarak görevini sürdürmektedir. ISO 9001, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Stratejik Yönetim sertifikalarını almıştır.

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı'nda Öğrenci Başkanlığı yaptı. 2007 yılında kurucu başkanlık yaptığı Gümüşhaneli Üniversiteliler Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği'nde gençlik projeleri ile ilgili birçok başarıya imza attı. 2007-2010 yılları arası GÜNİV Derneği'nin başkanlığını sürdürdü. Bu süre içerisinde ÜLKÜTEK İstanbul Şubesi Üniversite Öğrencileri Komisyon Başkanlığını sürdürdü. ÜLKÜTEK Yönetim Kurulu Üyesi olarak Yerel Yönetimler Komitesi'nde görevini sürdürmektedir. Bizim Yıldız ve Yeniden Fetih adlı dergilerde Yayın Kurulu Üyeliği yaptı. TEGA bünyesinde birçok eğitim sertifikası almıştır.Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve MHP İstanbul İl Başkanlığı Sosyal Faaliyetler Komisyonu Üyeliği yaptı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (3)
Ahmet karagöz 10 yıl önce
2009 yılından beri bu işle ilgili gece gündüz çalışma yapmakta herkestn çok hakettiğini düşünüyorum. Şimdiden başarılar
mehmet balta 10 yıl önce
degerli hemşerimize bu cıktıgı kutsal yolda başarılar dilerim biz istanbul genç gümüşhaneliler dernegi adına ve şahsım adına başarılar dilerim
Selman Karamanlı 10 yıl önce
kardesim olun açık olsun sana yakışir
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09