banner333

banner309

Hoş Geldiniz Yemeği

AK PARTİ`YE GEÇİŞ YAPAN HAS PARTİ KADIN KOLLARI TEŞKİLATINA AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINCA İL BAŞKANI ERCAN ÇİMEN , İL MİLLETVEKİLLERİ DOÇ.DR KEMALETTİN AYDIN VE FERAMUZ ÜSTÜN`ÜN KATILIMLARIYLA “ TEŞKİLATIMIZA HOŞGELDİNİZ” YEMEĞİ VERİLDİ.

Siyaset 02.01.2013, 07:48
Hoş Geldiniz Yemeği
banner400
             AK parti İl Kadın Kolları Başkanlığınca Organize edilen Has Partiden AK Partiye geçiş yapan kadın kolları teşkilatı onuruna parti binasında düzenlenen yemeğe  il Başkanı Ercan ÇİMEN,İl Milletvekilleri  Doç. Dr. Kemalettin AYDIN  ve  Feramuz ÜSTÜN katılım sağladılar. Yemekte söz  alan İl Kadın Kolları Başkanı  Şükriye  Karabulut ORHAN  “HAS Parti'den partimize katılan değerli dava arkadaşlarım, hepinizi sevgiyle selamlıyor, hoş geldiniz diyorum. HAS  Parti Kadın Kolları teşkilatını aramızdan görmekten büyük  onur duyuyoruz .Her geçen gün halkın takdirini daha fazla alan partimiz, diğer partilerden aramıza katılan arkadaşlarımızla hızla güçlenmekte ve her geçen gün başarılara imza atmaktadır.Teşkilatımız  siz değerli kardeşlerimizin de katılımıyla Hedeflerimize  daha da güçlenerek  ulaşacaktır.Hepimiz  AK  Teşkilatın bir neferi olarak üzerimize düşen asli vazifenin büyüklüğü ile emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

        Programda konuşan İl Başkanı Ercan ÇİMEN ise şunları dile getirdi; “Yuvanıza hoş geldiniz .Siz kendi evinize geldiniz. Siz burada misafir değilsiniz siz ev sahibisiniz. Sizden önce bu partide bulunan kardeşlerimiz sizleri baş tacı edecektir.
Birlik ve beraberliğimiz olduğu zaman başaramayacağımız bir iş yoktur.Burası milletin partisidir. Halkla aramıza kimse girmedi. Biz asla ve asla halktan geldiğimizi unutmadık. Siyaseti sırf mevki makam için yapmadık.‘Bende varım’ diye bilen herkesin bu çatı altında yer alması gerekir. Bu bir hizmet kervanıdır. Hizmet yolculuğudur. HAS Partili kardeşlerimizle zaten gönül birlikteliğiz vardı. Çok değerli kardeşlerimizin burada olması bizleri çok sevindirdi. Bu bütünleşmenin ilimize, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum”.Sohbet ortamında gerçekleşen programın ardından  AK Partiye  geçiş yapan  hanım kolları teşkilatı programdan duyduğu memnuniyetini  dile getirerek,  İl Başkanı Ercan ÇİMEN`in nezdinde ,il Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhanı`ın ve tüm kadın kolları teşkilatına teşekkür etti.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48