banner333

banner309

Gümüşhane'de Başkan Çimen'e Yoğun İlgi

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Ramazan ayında da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Siyaset 14.03.2024, 08:48 14.03.2024, 08:57
Gümüşhane'de Başkan Çimen'e Yoğun İlgi
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Ramazan ayında da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi ve 15 Temmuz Zafer Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Çimen, Ramazanlarını tebrik edip hal hatırlarını sordu.

Gümüşhanelilerin büyük ilgi gösterdiği şehir içi yürüyüşe Çimen'in eşi Gülsen Çimen, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, AK Parti teşkilat mensupları, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adayları da katıldı.

Gümüşhanelilerin ilgisinden memnuniyet duyan Çimen, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Öncelikle bütün Gümüşhaneli hemşehrilerimin Ramazanlarını tebrik ediyorum. Ramazan ayında da her an vatandaşlarımızla beraberiz. Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi ve 15 Temmuz Zafer Meydanı'nı gezerek vatandaşlarımızla görüştük, tokalaştık.

Vatandaşlarımızın seçimlere büyük ilgisi var. Seçimlere katılımın yüksek olacağını tahmin ediyorum. Yaşadığı şehre duyarlı olan, yaptığımız hizmetleri görüp teşekkür eden vatandaşlarımız bize yeni dönem için büyük güç veriyorlar. Ben bu vesile ile tüm Gümüşhaneli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Her zaman yanımızda olan ve destekleri ile bize güç katan Milletvekilimiz Sayın Celalettin Köse, İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu başta olmak üzere AK Parti'nin bütün yönetici ve teşkilat mensuplarına özel teşekkürlerimi sunuyorum.

31 Mart'ta Gümüşhane'de yeni bir tarih yazacağız. Bu önemli zaferin asıl sahibi değerli Gümüşhaneliler olacak. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımıza bu zaferi armağan edeceğiz inşallah. Tekrar tüm Gümüşhaneli hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:23
Güneş 05:05
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:33
Yatsı 21:07