banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Süper Lige Yükseldi!

Gümüşhane Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Tarihi Başarıya İmza Attı, Süper Lige Yükseldi!

Gümüşhane 14.03.2024, 08:53 14.03.2024, 08:57
Gümüşhane Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Süper Lige Yükseldi!
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Masa Tenisi Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kırşehir'de düzenlenen Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Erkekler kategorisinde 41 üniversite ve 136 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye 4.sü olarak Süper Lige yükselmeyi başaran Gümüşhane Üniversitesi, tarihi bir başarıya imza attı.

Kadın Masa Tenisi Takımı da 21 üniversite ve 80 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Türkiye 9.su olarak önemli bir başarı elde etti.

Takım Antrenörü Bahtiyar Çelik, kısa sürede Süper Lige yükselmeyi başardıkları için mutlu olduklarını ve tüm sporcuları tebrik ettiğini ifade etti. Çelik, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Fahri Terzi ve ekibine sporculara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise sporcuları ve antrenörü tebrik ederek, masa tenisinin hem fiziksel hem de zihinsel beceriler gerektiren bir spor dalı olduğunu söyledi. Sporcuların yoğun antrenmanlar ve emeklerle başarıyı yakaladığını vurgulayan Zeybek, üniversite olarak sporun her dalında var olmaya ve adımızı duyurmaya devam edeceklerini belirtti.

Zeybek, bu başarının sadece sahadaki yeteneklerle sınırlı olmadığını, aynı zamanda öğrenci-öğretim elemanı işbirliği, takım ruhu ve üniversite topluluğuna katkılarıyla da yakından ilişkili olduğunu sözlerine ekledi.

Gümüşhane Üniversitesi'nin Süper Lige yükselen Masa Tenisi Takımı'nı ve bu tarihi başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederiz!

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49