banner333

banner309

Gümüşhane İstanbul’a Çıkarma Yaptı

Siyaset 14.06.2019, 22:17 14.06.2019, 22:28
Gümüşhane İstanbul’a Çıkarma Yaptı
banner400

İstanbul Seçimlerine Destek için İstanbul’a giden Gümüşhane Heyetine İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) CUMHUR İTTİFAKI GÜMÜŞHANE BULUŞMASI adı altında yemekli bir toplantı düzenledi.

23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlık Seçimine Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek için Ak Parti İl Başkanı Celalettin Köse, İl Yönetimi ilçe Başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi MHP İl Başkanı Nedim Aydın, il ilçe Yöneticilerinin yanı sıra Belediye Başkanları ile toplu olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimlerine destek için adeta Gümüşhane’den İstanbul’a çıkarma yaptı.

Sunuculuğunu Celal CAN’ın yaptığı program, İBB 1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Programa ev sahibi olarak GÜDEF Başkanı Vahit OLGUN yaptığı açılış konuşmasında “ GÜDEF olarak bizler İstanbul’da bulunan Gümüşhane derneklerinin üst kuruluşu olarak her zaman milli ve manevi konulardaki çalışmalarımızla ön planda olmuş bir kuruluşuz. Böyle olmaya da devam edeceğiz. Bugünde burada İstanbul Büyükşehir Cumhur ittifakı adayımız Sn. Binali YILDIRIM’a destek vermek üzere bulunuyoruz. Zigana tüneli ve Havaalanı başta olmak üzere Gümüşhane’mize yapılan yatırımlarda emeği olan Kelkit vadimizin çimenli yaylalarının yetiştirdiği bir değer olan sn. Binali YILDIRIM’a destek vermek üzerimizde bir borç olarak görüyorum. Gümüşhaneliler vefalı, vatanperver ve özüne sadık insanlar topluluğudur. Gümüşhaneliler Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ü, Adnan Menderes’i, Turgut ÖZAL’ı, Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN’ı ve Recep Tayyip ERDOĞAN’ı çok sevmiş ve desteklemişlerdir. Hasılı bu ülkenin büyümesi ve bu milletin yücelmesi için mücadele edenleri Gümüşhaneliler bağrına basmıştır. Bu destekten dolayı basında ve sosyal medyada bizleri eleştirenler var. Geçen günlerde herhangi bir hüviyeti olmayan bazı gruplar Kartal’da Gümüşhane’mizin adını kullanarak programlar yaptı. Biz yaptığımız etkinliklerimizde kurumsal kimliğimizi gizleyerek el altından çalışmalar içerisinde olmadık olmayacağız. Dünyanın hiçbir yerinde seçimler konuşulmazken İstanbul seçimlerinin dünya gündeminde olmasının sebepleri ortadadır. Bizler Gümüşhaneli olarak yönümüz ve istikameti belli olan insanlarız. TBMM Başkanvekili sn. Celal ADAN başta olmak üzere, MHP genel merkez yöneticilerine, Akparti ve MHP il başkanlarımıza, İl belediye başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, İlçe ve Belde belediye başkanlarımıza, İl dernek başkanlarımıza, İlçe, Belde ve Köy dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine ve tüm hemşerilerime hoş geldiniz diyor ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra il başkanları ve belediye başkanlarının ardından konuşan söz alan MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal ADAN ise “Bu organizasyonu düzenleyen başta GÜDEF Başkanı Vahit OLGUN olmak üzere tüm yönetimini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim burada Gümüşhanelilere vatan sevdası nedir ülkemizin menfaatleri nedir diye anlatacak değilim. Ben bugün burada neden bulunduğum ile ilgili birkaç hususu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir Allah dostuna Karışıklık döneminde doğru insanı nasıl buluruz diye sormuşlar. Oda karışıklık döneminde düşman oklarının yöneldiği insan doğru insandır demiş. Bizler Cumhur İttifakını oluştururken neden bakanlık yada genel müdürlük istemiyorsunuz bu işten sizin çıkarınız nedir diye sordular. Bağımsız bir Türkiye bizler için

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11