banner333

banner309

Gelecek Partisi Son Sürat

Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’nun Üstlendiği Gelecek Partisi Gümüşhane’de Çalışmalarına Devam Ediyor.

Siyaset 05.06.2020, 00:45
Gelecek Partisi Son Sürat
banner400

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı,  Genel Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Başkanlığını ise eski AK Parti Gümüşhane milletvekili  Feramuz Üstün’ün  üstlendiği Gelecek Partisi tüm ülkede olduğu gibi Gümüşhane’de yapılanma çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla partinin il başkanı olarak Yasin Uçan’ın açıklamasının ardından kente partinin yapılanmasına hız verildi.  İl Başkanı Uçan’ın partinin il ve ilçe yapılanmasıyla ilgili çalışmalarına devam ettiği öğrenilirken, Cuma günü gerçekleştirilecek basın toplantısıyla da teşkilatlanmayla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Üstün, ‘Genç ve Dinamik Bir Ekip Sahada’

Gelecek Partisi, Genel Başkan Yardımcısı  ve Sosyal Politikalar Başkanı yardımcısı  Feramuz Üstün partisinin yaptığı çalışmalarla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, ülke genelinde iyi bir ekip oluşturmak için yoğun mesai harcadıklarını belirterek, Gümüşhane’de de genç, dinamik ve azimli bir ekibinin sahada olduğunu söyledi.

Üstün, “Gümüşhane il başkanımızı belirledik. Genç ve dinamik bir arkadaşımız il başkanı oldu. İl başkanımız Yasin Uçan kendi ekibi oluşturarak sahada varlığını gösterecektir. Rahat çalışabileceği, heyecanlı ve azmi olan bir ekip kurarak, çalışıyorlar. İl başkanımızın çok fazla işlerine karışmıyoruz. Başaracaklarına da inanıyorum” dedi.

53 İlin Ataması Yapıldı 

Ülke genelinde 53 ilin atamasının yapıldığını hatırlatan Başkan Yardımcısı Üstün, “Türkiye genelinde ise çalışmalarımız devam ediyor. Ülke genelinde 53 ilimizin atamasını yaptık. Normalleşme süreci devam ettikçe bizde ivedilikle diğer illerde teşkilatlanmamızı bitirmeye çalışıyoruz ve en kısa zamanda bitireceğiz. Beklediğimiz üstünde talep görüyoruz, partimize büyük bir teveccüh var, bu güne kadar kimsenin konuşamadığı, korktukları için gündeme getirilemeyen fikirleri, bizleri aktaran insanların partimize gelerek  ellerini taşın altına koyma arzusu bizi son derece mutlu ediyor” diye konuştu.   

‘En Kısa Sürede Gümüşhane’de Olacağız’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün, konuşmasını şu şekilde tamamladı;

“Gümüşhane’de ki tüm çalışmalarımızı il başkanımız Yasin Uçan yürütüyor. En kısa süre içerisinde somut adımlar atacağını düşünüyorum. Bizler partimiz adına diğer illerde ki çalışmalarımız devam ediyoruz.  Önümüzdeki günlerde Gümüşhane’de olacağız. İl başkanımızla görüşüp ilde neler yapıldığını bizlerde göreceğiz. Yeni açılan bir partiyiz, yapılanma içerisindeyiz ve bu süreçte eksiklerimizi söyleyecek dostlara ihtiyacımız var. Bizleri haklı yerde doğru ve yanlışlarımızla eleştirilen herkese teşekkür ederim.”

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59