banner333

banner309

Feramuz Üstün, TBMM Öğretmenler Günü Kabulüne Katıldı

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmen temsilcilerini kabul etti.

Siyaset 25.11.2014, 10:59 25.11.2014, 11:00
Feramuz Üstün, TBMM Öğretmenler Günü Kabulüne Katıldı
banner400

 Yakut, TBMM Tören Salonu'nda gerçekleşen kabulde yaptığı konuşmada, her yıl bu törenlerle 24 Kasım'ın, hem eğitim yaşantısının içerisinde bulunduğu koşulların düzenli hale getirilmesi, hem öğretmenlerin niteliklerinin ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi, hem de geleceğe dönük eğitimle ilgili fikirlerin, düşüncelerin, projelerin paylaşıldığı bir gün olarak değerlendirildiğini kaydetti.

Yakut, öğretmenlere hitap ettikten sonra “Sizler, Türk Milleti'nin sevgi elçilerisiniz. Her alanda yenileşmeyi öğreten, kişilik hamurumuza biçim vererek dünyayı kavramamızı sağlayan sizsiniz. Milletimiz için bilgiden taç ören sizsiniz. Bağımsızlığı, Ulusal Egemenliği öğreten, Cumhuriyeti ve Demokrasiyi koruyan ve yücelten nesilleri yetiştiren yine sizlersiniz. Sıhhatini ve nefesini insanlık için harcayan, duygularımıza, ruhumuza ve fikirlerimize en güzel deseni veren sizlere olan borcumuz, oldukça büyüktür.” Diyerek öğretmenler gününü kutladıktan sonra öğretmenleri temsilen Bakan Avcı’ya çiçek takdim etti.


ÜSTÜN’ÜN AÇIKLAMALARI

Milletvekili Üstün yapmış olduğu açıklamada, tüm illerimizi temsilen TBMM resepsiyonuna katılan öğretmenlerimiz ile bir araya gelmekten mutluyum. Öğretmenler, tarih boyunca bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Bu sorumlulukla çağdaş uygarlığa ulaşmada kendilerine büyük görevler düşen öğretmenlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletinin bağımsızlığını sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için, her türlü fedakârlıkta bulunmaya devam edeceklerdir” diyen Üstün, Ak Parti İktidarı olarak eğitime ve eğitimciye her zaman destek olduklarını birdirdi.


24 Kasım günü Başbakan Davutoğlu’nun yapmış olduğu açıklamayı değerlendiren

EN BÜYÜK HEDİYE BAŞBAKANIMIZDAN

Üstün “ Bugün tüm öğretmenlerimize Başbakanımız en güzel hediyeyi verdi. 15 Bin yeni öğretmen atamasının Ocak Ayında yapılacağını söyledi. Ayrıca hafta sonu ders ücretlerine zam yapıldığını bildirdi. Bu yüzden bu 24 Kasım’da öğretmenlerimize en büyük hediyeyi Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu vermiştir.” 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37