banner333

banner309

Ercan Çimen'den Açıklama

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen,projelerine ilişkin basın açıklaması yapı.

Siyaset 07.03.2014, 11:44 07.03.2014, 11:46
Ercan Çimen'den Açıklama
banner400
 Açıklama şu şekilde;

Gümüşhane’de AK  Belediyecilik’in tesisi için çıktığımız yolun,şehrimiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Gümüşhane’de 30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin,büyüyen ekonomiye,Milli Birlik ve Kardeşliğimize,Milli İradeye,Büyük Türkiye hedeflerine yönelik yaşadığımız saldırılar karşısında,yeni bir İstiklal Mücadelesi’nin,demokrasi zaferinin kutlu günü olmasını öncelikle Rabbimden temenni ediyorum.

Belediyecilik, mahalli hizmetlerin en güzel ve verimli bir şekilde halka yansıtılmasını hedefleyen kamusal bir hizmettir. Bu açıdan AK Belediyecilik,AK Parti iktidarının hizmet anlayışının hayata geçirilmesinde zemin teşkil etmektedir.Bu açıdan, Başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda İstanbul'un kaderinin nasıl kısa bir sürede değiştiğini birinci elden hep birlikte yaşadık. Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Biz bir yatırıma başladığımızda tarih veriyoruz ve onu bitiriyoruz. Neden bu kadar hızlıyız, neden bu kadar doğru çalışabiliyoruz ve nasıl bu kadar büyük bir kaynakla bunları yapabiliyoruz? Bizim kaynağımız millettir. Bizim kaynağımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Başka bir kaynağımız yok. Bizler her zaman ve her şartta sırtımızı millete, yüzümüzü geleceğe dönüyoruz

Değerli arkadaşlar,

Belediyecilikte,ekol ve okul olma özelliği taşıyan AK Parti Belediyeciliği’nden yoksun kentlerin,AK Belediyecilik vizyonuna ihtiyacı var.AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon ve çizgisinden aldığımız güçle, hem kentimizi hem de gönülleri imar etmek adına yola çıktık.Halkımızı odak alarak,tesis edeceğimiz yönetim anlayışımızda hiçbir ayrım yapmadan her kesimi kucaklayacağız.Halkımızın desteğini alarak projeler üretebilen yönetim anlayışımızla,Gümüşhane’yi 2018-2023-2029 vizyonuyla 21.yüzyılın örnek ve seçkin bir kenti haline getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.Hepimizin iftiharı olan A.Z.Gümüşhanevi Hazretlerinin,’Esas olan hizmettir.İnsan hizmet ettikçe,himmete mazhar olur,izzet bulur.Böylece hem dünya hem de ahiret saadetine erişir’ sözü hem hayat felsefemizin ve hem de yönetim anlayışımızın temelini ifade etmektedir.Niyetimiz halis,inşallah akıbetimizde hayır olacaktır.Biz bu inanç ve şevkle yola çıktık.

Arkadaşlar,

Biliyorsunuz,AK Belediyecilik,yaşadığımız talihsizlikler nedeniyle şehrimizde hayata geçirilemedi.2009’daki yol kazası nedeniyle seçimleri kıl payı kaybettik.2004’teki faciayı ise tekrar anmak dahi istemiyorum.Ama bu gün geldiğimiz bu noktada hiçbir işimizi tesadüfe bırakmamamız gerektiği çok açıktır.Şairin dediği gibi;

YOKTAN DA,VARDAN DA, ÖTEDE BİR VAR VARDIR;

HEP SUÇ, BENDE DEĞİL,BENİ YAKIP YIKAN BİR NAZAR VARDIR;

O ŞARKIYA ÖZENİP SÖYLENECEK MISRALAR VARDIR;

SAKIN KADER DEME,KADERİN ÜSTÜNDE BİR KADER VARDIR;

NE YAPSALAR BOŞ,GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR;

GÜN BATSA NE OLUR,GECEYİ ONARAN BİR MİMAR VARDIR;

YANMIŞSAM,KÜLÜMDEN YAPILAN BİR HİSAR VARDIR;

YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN BİR ZAFER VARDIR.

 

Evet,

‘YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN BİR ZAFER VARDIR’ mısrası sanki bu şehir için yazılmış, sanki bu şehrin talihsizliği karşısında ifade edilmiş bir ağıt, derin bir özlemin tercümanı olmuş gibidir.

Kıymetli misafirler,

Gümüşhane’nin son 12 yılda kamu yatırımlarından aldığı pay ve destek malumunuz olduğu gibi 4,5 Milyar TL’ye dayanmıştır. Bu yatırımların sektörel bazda dağılımı genel merkezimiz tarafından bastırılan ‘MİLLETE HİZMET YOLUNDA 12 YIL’ adlı kitabımızda ayrıntılı şekilde anlatılmaktadır.Tüm Cumhuriyet Hükümetleri içerisinde bu oranda bir başka bereketli dönem yaşamamış olan Gümüşhane’nin önünde şimdi son bir merhale olarak,’AK Belediyecilik’ durmaktadır.Hep birlikte,kararlılıkla bu eşiği de aştığımızda inşallah,yerel hizmetler alanında da şehrimizin büyümesi yolundaki tüm engeller bütünüyle ortadan kalkmış olacak.

Biz,Gümüşhane’nin önümüzdeki 10 yılını çok verimli bir şekilde kullanmak zorundayız.Bu açıdan şehrimizin geleceğini 2018 ve 2029 tarihleriyle planlama yoluna gidiyoruz.İlk Hedef olarak önümüze koyduğumuz,2018 periyodunda şehrin temel tüm altyapı ve çevre düzenlemesi sorunlarını çözüme kavuşturarak,ikinci aşamaya geçmeyi öngörüyoruz.Önümüzdeki hafta ortalarında basımı tamamlanacak olan,proje kıtabımızı dağıtmaya başlayacağız.Burada,ana başlıklar şeklinde Gümüşhane için gördüğümüz hayallerimizi ayrıntılı olarak bulacaksınız.Markakent hedefimiz doğrultusunda hazırlanan bu projelerle,Gümüşhane kısa zamanda adından sıkça bahsedilen bir il olarak bölgesel bir cazibe merkezi haline gelecektir.Her anlamda yaşanabilir bir şehir bizimde hakkımız anlayışıyla hazırlanan projelerimizin hayata geçmeye başlayacağı tarihi sabırsızlıkla beklediğimizi buradan özellikle ifade etmek istiyorum.Katılımcı,Kültürel,Sosyal,Hizmet odaklı ve çevre dostu bir belediyecilik için şimdi vakit geldi,değişim zamanı diyorum.

AK Belediyecilik’le başlayacak büyük değişim yolculuğunda,destek ve hayır dualarınızı bizlerden eksik etmemeniz temennisiyle sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyor,hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

 

Ercan ÇİMEN

Ak Parti Gümüşhane

Belediye Başkan Adayı

Yorumlar (2)
serdar 10 yıl önce
bu senede senı deneyelim başkan inş bizleri utandırmassın kurtarsın bızı bu çöplükten ama sen o samımıyeti gördük..yolun acık olsun
bumu yapacagin 10 yıl önce
Ercan cimen bence suan cok mutludur hayallerini yillardir baskan canli gerceklestiriyor. Sizin hayalleriniz canlinin yaptiklarindan daha fazla degil
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46