banner333

banner309

Ercan Çimen AK Partiyi Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katıldı.

Siyaset 28.11.2018, 11:28
Ercan Çimen AK Partiyi Ziyaret Etti
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Gümüşhane Belediye Başkan adayı olarak Başkan Çimen’i açıklamasının ardından kente gelen Başkan Çimen, ilk olarak AK Parti İl yönetim kurulu daha sonra da merkez ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte toplantılara katılan Başkan Çimen, yaptığı konuşmada, ilk olarak 2014 yılında Gümüşhane’de başlattıkları AK Belediyecilik hizmetlerine 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından artırarak devam ettireceklerini kaydetti.

AK Parti davasına ve Gümüşhane halkına hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu belirten Başkan Çimen, “Yaklaşık 5 yıldır Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Görev süremiz boyunca şehrimiz için her zaman aşkla, heyecanla ve gururla çalıştık. 31 Mart 2019 Yerel seçimleri için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile yeniden aday gösterildim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın desteği ile şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışarak her seçim döneminde elde ettiğimiz başarı çıtamızı daha üst seviyelere çıkaracağız. Bunu başarmak bizlerin elinde. Ben başarılı olacağımıza gönülden inanıyorum. Bu kutlu göreve bizi tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09