banner333

banner309

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye 2’ncisi olan Gümüşhane’ye teşekkür ziyaretinde bulunacak.

Siyaset 08.08.2018, 12:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'ye Geliyor
banner400

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye 2’ncisi olan Gümüşhane’ye teşekkür ziyaretinde bulunacak.

Erdoğan’ın Cuma günü Bayburt ve Gümüşhane’de olacağı kaydedilirken, Gümüşhane’de yapılacak törende kamu ve özel sektör tarafından gerçekleştirilen bazı tesislerin de açılışı yapılacak. Ziyarette Gümüşhane şehir geçişi açılışının yanı sıra Gümüşhane Devlet Hastanesi ile ilgili müjde bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı ziyaret ile ilgili olarak Gümüşkoza’ya konuşan Vali Okay Memiş, programın henüz net olarak belli olmamakla birlikte Bayburt, Gümüşhane ve Rize olmak üzere 3 ile teşekkür ziyaretinde bulunacağını söyledi.

Yatırımları Birebir İnceliyor

Gümüşhane’de yapılan tüm yatırımları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakından takip ettiğini dile getiren Vali Memiş, “Gümüşhane’yle bu kadar yakından ilgilenen, yatırımları birebir inceleyen Cumhurbaşkanımızı bizim de en iyi şekilde ağırlamamız gerekiyor. Bu kapsamda çalışmalara başladık. Kendilerinin ilimize teşekkür ziyaretinde bulunmaları çok önemli. Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda Sayın Cumhurbaşkanımız Cuma günü ilimizi onurlandıracak. Ziyaretleri sırasında Gümüşhane’de yapılan, yapımı devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında brifing vereceğim” dedi.

Açılışlar Yapılacak

Ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir dizi açılış gerçekleştireceğini kaydeden Vali Memiş, “Kamu ve özel sektör tarafından gerçekleştirilen toplam maliyeti 1 milyar 370 milyon liralık tesislerin açılışları gerçekleştirilecek” diye konuştu.

Şehir Geçişi Açılacak

Açılışı yapılacak tesislerin başında Gümüşhane şehir geçişinin olduğunu belirten Vali Memiş, “Yaklaşık 11 kilometrelik yolda son haliyle incelemede bulundum. Muhteşem bir yatırım oldu. Toplam 5 dakikada Gümüşhane’nin girişinden başlayıp çıkışına ulaşıyorsunuz. Bu büyük yatırımın Cuma günü açılışı yapılacak. Açılışın ardından da vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak. Şunu söyleyebilirim vatandaşlarımız hayran kalacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38