banner333

banner309

BBP Adayı Hacı İsmail Şahin Maddiyata Dayalı Seçim Çalışması Yürütmeyecek

BBP Adayı Hacı İsmail Şahin maddiyata dayalı seçim çalışması yürütmeyeceğini dile getirdi.

Siyaset 18.02.2024, 09:04
BBP Adayı Hacı İsmail Şahin Maddiyata Dayalı Seçim Çalışması Yürütmeyecek
banner400

BBP Adayı Hacı İsmail Şahin maddiyata dayalı seçim çalışması yürütmeyeceğini dile getirdi.

Şahin açıklamasında: Değerli Hemşerilerim, Hepinizin bildiği üzere yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart 2024 tarihine artık çok kısa bir zaman kaldı. Kalan bu kısa zaman diliminde doğal olarak bütün adayların seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben de bu süre zarfında bazı temel ilkelerimden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle belirtmek isterim ki  seçim süresi boyunca parti bayrağı, seçim arabaları gibi propaganda aletlerini kullanmayacağım. Ülkemizde sık sık seçimlerin yapıldığı da göz önüne alındığında bir seçim için bayrakların sökülmesinden hemen sonra aynı bayrakların bir başka seçim için asılmasını kelimenin tam anlamıyla israf olarak görüyorum.  Ayrıca parti araçlarının yüksek sesle şehrimizin cadde ve sokaklarında dolaşmasının, o muhitte yaşayan insanlar için bir rahatsızlık teşkil ettiğini biliyorum. Hasta, yaşlı, cenaze sahibi yahut da yeni uyumuş bebeği olan insanlar göz ardı edilerek yapılan bu uygulamaların tarafı kesinlikle olmayacağım. Zira kul hakkının ne anlama geldiğinin bilincindeyim. Parti bayrakları asmak, seçim araçları ile şehirde dolaşmak yerine biz Filistin ve Doğu Türkistan’daki mazlum kardeşlerimiz başta olmak üzere, dünyanın her neresinde zulme uğramış insanlar var ise gücümüz ve bütçemiz oranında o bölgelere yardım edeceğiz. Bu vesile ile siyasi rakiplerim olan diğer belediye başkan adayı arkadaşlarımı da bu konu üzerinde  hassasiyet göstermeye davet ediyorum. 

Üzerinde durmak istediğim diğer konu ise adil, ilkeli ve temiz bir siyasi yarışın olması noktasındadır. Seçim takvimi gittikçe daralırken benim ağzımdan diğer başkan adaylarının aleyhine bir söz kesinlikle duymayacaksınız. Yapılan yanlışlar değerlendirilecek ve elbette eleştirilecektir. Ancak asgari nezaket kurallarına her zaman dikkat ederek yüksek siyasi bir tutum sergileyeceğimden hiçbir vatandaşımızın  şüphesi olmasın. Daha önceki beyanlarımda da yer verdiğim üzere siyaset bizim için şehrimize hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır. Diğer başkan adayı arkadaşlarımızın da bu konuda aynı hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için bir yenilenme, tazelenme aracı olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum, dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27