banner333

banner309

Başkan Çimen Hasanbey'de Şölenle Karşılandı

Gümüşhane'de AK Parti Coşkusu: Başkan Çimen Hasanbey'de Şölenle Karşılandı

Siyaset 19.03.2024, 08:33
Başkan Çimen Hasanbey'de Şölenle Karşılandı
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen'in 31 Mart Seçimi öncesi gezi ve ziyaretleri devam ediyor. Çimen'in AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla birlikte yaptığı Hasanbey Mahallesi gezisi büyük ilgi gördü.

Hasanbey Mahallesi sakinleri tarafından büyük bir sevgi ile karşılanan Başkan Çimen, mahalle gezisi sonrası yaptığı değerlendirmede Gümüşhanelilerden yüksek destek aldıklarını ve anketlerin de bunu gösterdiğini söyledi. Çimen, "Hepsinden Allah razı olsun." dedi.

Gümüşhane'nin en büyük mahallelerinden biri olan Hasanbey'i dava arkadaşlarıyla beraber gezdiklerini belirten Çimen, "Mahalle sakinlerimizle görüştük, konuştuk. Hepsine açık yürekli destekleri için özellikle teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Başkan Çimen'in Hasanbey Mahallesi gezisine Eşi Gülsen Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Gezide yaşanan coşku ve ilgi, AK Parti'nin Gümüşhane'de güçlü bir destek gördüğünün göstergesi olarak yorumlandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49