banner333

banner309

Aydın , İftar ve Sahurlarda Hemşehrileri İle Bir Arada

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Kemalettin Aydın, TBMM’nin tatile girmesinin ardından döndüğü memleketi Gümüşhane’de her gün ayrı bir iftar ve sahur sofrasında hemşehrileri ile bir arada olmaya devam ediyor.

Siyaset 22.07.2013, 16:57
Aydın , İftar ve Sahurlarda  Hemşehrileri İle Bir Arada
banner400

 Ramazan Bayramı da dahil olmak üzere Eylül ayının sonuna kadar bütün yaz aylarını her yıl olduğu gibi bu yılda ailesi ile birlikte Gümüşhane’de köyünde ki evinde geçirecek olan AydınGümüşhane merkez ve ilçelerinin yanı sıra belde ve köyler de hemşehrilerine ziyaretler gerçekleştirecek.



Kapı kapı dolaşarak sıkılmadık el bırakmadan hemşehrilerinin dertlerini, taleplerini dinlemeye devam edeceğini ve yatırımları da yerinde inceleyeceğini kaydeden Milletvekili Aydın, düzenlenen iftar davetinde çok sayıda hemşehrisi ile bir araya gelerek, Gümüşhane ve ülke gündemi üzerine açıklamalarda bulundu. 



İftar yemeği ve sonrasında yapılan sohbette daveti veren Hamza Çakır’ın ‘Gümüşhane için pozitif sinerji oluşturulmalı’ düşüncesini son derece olumlu bulduğunu belirten Aydın, Gümüşhane’nin gelişmesi bu düşüncenin çok önemli olduğunu belirtti.



Gümüşhane şehir içme suyundan, Zigana Tüneli ve çevre yolu ihalesine,  sağlık yatırımlarından, sportif faaliyetlere kadar birçok konunun konuşulduğu iftar da katılımcılar da görüşlerini ifade etti.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09