banner333

banner309

ATEŞ’leme İçin Geri Sayım Başladı

İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ali Ateş Gümüşkoza’ya değerlendirmelerde bulundu.

Siyaset 23.02.2024, 00:15
ATEŞ’leme İçin Geri Sayım Başladı
banner400

Adaylık süreci, geçmişi ve gelecekte nasıl bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini anlatan Başkan Adayı Ali Ateş, “İyi belediyecilikte ATEŞ’leme için geri sayım başladı. Lütfen İYİ’leri destekleyin” diye Gümüşhanelilere çağrıda bulundu.

Kendisinin uzun yıllardan beri Gümüşhane siyasetinin içerisinde bulunduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Ateş, “İçinizden biri olarak 1992 yılından beri Gümüşhane’mizde aktif siyasetin içerisinde bulundum. Bu süre zarfında MHP İl, İlçe Başkanlığı, Belediye Encümenliği, Belediye Başkan vekilliği görevlerini başarıyla yürüttüğüme inanıyorum” dedi.

Kendisinin Gümüşhane’yi, Gümüşhanelinin de kendisini iyi tanıdığına vurgu yapan Ateş, “Gümüşhane kent merkezimizin her sokağını, her caddesini, her mahallesini; bu şehrin bir çocuğu, delikanlısı, ağabeyi, dedesi ve iş insanı olarak iyi tanırız. Bu vesile ile birilerinin görmek istemediği mahalle aralarını, yolunu, çevre düzenini, çarpık yapılaşma alanlarını gözlemliyor, etüt ediyor ve neler yapabileceğimizi planlıyoruz” diye konuştu.

Yerel seçim sürecinin başladığı günden bu güne Cumhur ittifakı adaylarının yerel ve ulusal yayın yapan mecralarda vaat üstüne vaat verdiklerine dikkat çeken Ateş, “Bu arkadaşlarımız resmen hayal satıyorlar. Mübarekler sanki yerel değil merkezi hükümeti yönetecekler. Oysa 5393 sayılı Belediye Kanunu’nda Belediyenin görev, yetki ve sorumlulukları açıkça ifade edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Gümüşhanelilere seslenen  Ateş, “Bu vesileyle hemşerilerime söz veriyorum. Uçuk kaçık projeler vadetmiyorum, sizlere “bu da yalancı çıktı” dedirtecek hiçbir söz vermiyorum. Belediye Kanunu çerçevesinde; “İnsan ve hayvan haklarına saygıyı, çevreyi insanın merkezine alan, hukukun üstünlüğüne inanan, çok aktörlü yerel katılımcılarla işbirliğini önceleyen, hesap verebilirlik ve yönetimde şeffaflığı ilke edinen, İnsanımızın sosyal ve kültürel olarak gelişmesine katkı koyan, eşitlik, sürdürülebilirlik, sorumluluk, dayanışma ve hoşgörü ile “Her kesime eşit ve erişilebilir Başkanlık Makamı” gibi birçok unutulan değerlerimizi sizlerle paylaşacak olan İYİ Belediyecilik anlayışımızda hizmetinize talibiz” dedi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:07
Güneş 04:54
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:43
Yatsı 21:23