banner333

banner309

AK Parti SKM Başkanı Ahmet Ergin'den Açıklama

AK Parti SKM Başkanı Ahmet Ergin gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Siyaset 03.02.2014, 16:22 03.02.2014, 16:23
AK Parti SKM Başkanı Ahmet Ergin'den Açıklama
banner400

 Açıklama şu şekilde;

KAPATILMA KARARI YEREL SEÇİMLERE AYARLI.

Gümüşhane Kamuoyunda, Koza Altın İşletmeleri A.Ş. Mastra Altın Madeni Tesisleriyle ilgili son günlerde ısrarla gündeme getirilen dedikodular, şehirde felaket senaryolarına dönüştürülmek istenmektedir. Ancak, bu kirli oyunun içinde yer alan tüm odakları, ferasetinden asla kuşku duymadığımız Gümüşhane halkı, çok iyi tanımaktadır.

Bu hassas konuyu kendi siyasi gelecekleri için istismar malzemesi yaparak, geleceklerinin teminatı olarak görmekten çekinmeyenleri sağduyulu halkımız asla affetmeyecektir.

Yaklaşık 600 kişinin istihdam edildiği maden sahasının kapatılarak, işçilerin işine son verileceği yönündeki iddialar, öncelikle 30 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli seçimlerin sonuçlarını etkilemeye dönük, kara propagandanın bir parçası olarak devreye sokulmaktadır.

-MUHALEFETİN KAHRAMANLIK POZLARI İBRET VERİCİ.

AK Parti’nin iradesiyle son 10 yıl içinde bir bir hayata geçirilen, ilimizdeki tüm maden sahaları ile ilgili çalışmalara bugüne kadar hep şüphe ve sözde çevre hassasiyetlerini istismar ederek yaklaşan söz konusu kesimlerin, şimdi seçimlere 2 ay kala birdenbire kendilerini maden firmalarının hamisiymiş gibi göstermeye kalkışarak, kahramanlık pozları vermeleri ibret vericidir.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı başta olmak üzere, MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar ile CHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Harmancı’nın konuya yönelik açıklamaları, siyasi ikiyüzlülüğün  ibret verici vesikaları olarak hatırlanacaktır.

Gümüşhane halkını ve kamuoyunu, öncelikle bu kirli tuzaklara karşı uyanık olmaya çağırıyoruz.

Küresel güç odaklarına rağmen, ülkemizin tüm madenleriyle ilgili büyük riskleri göze alarak tarihi kararlara imza atan AK Parti Hükümetleri, bu vesileyle hepimizin tanık olduğu gibi, binlerce insanımıza yeni istihdam alanları açarak, Türkiye’nin ve şehrimizin geleceğini aydınlatmakta nasıl kararlıysa, işçilerimizin haklarını korumakta da aynı oranda hassastır.

Gümüşhane’de faaliyette bulunan maden firmalarının tabi olduğu tüm yasal prosedürler, hiçbir ayrıma tabi tutulmadan adalet standartları esas alınarak herkese eşit bir şekilde uygulanmaktadır.

Türkiye bir hukuk devletidir. Hukuk karşısında hiç bir kimsenin imtiyazı olamaz. Kanun ve yönetmelikler neyi gerektiriyorsa her kes buna tabii olmakla mükelleftir.

 -KOZA’YI YILLARDIR SÖĞÜŞLEYENLER DİYET BORÇLARINI MI ÖDÜYORLAR?

CHP Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından İl Başkan Yardımcısı Ahmet Harmancı adına yapılan son açıklamaları da yukarıda ifade ettiğimiz kirli senaryonun son örneği olarak gördüğümüzü burada bir kez daha ifade ediyoruz. Siyasi geleceklerini garantiye alabilmek adına halkın ekmeğiyle oynamayı bile göze alabilen bu istismar tacirleri, tezgahladıkları kirli senaryoda boğulacaktır. Koza’nın, Mastra’dan çıkartılan 11 katrilyonluk, 18 ton altının ne kadarının bu şehre yansıtıldığının hesabını dahi yapamayanlar, şimdi çıkmış ucuz kahramanlığa soyunuyorlar. Sözde çevrecilik söylemleriyle Koza’yı yıllardır söğüşleyenler, şimdi diyet borçlarını mı ödüyorlar acaba? AK Parti Gümüşhane’de bulunan tüm maden potansiyelleri ile buralarda çalışacak işçilerimizin haklarının teminatıdır. Bu gerçeği hiç kimse göz ardı etmeye kalkışmasın. Şehirde bu güne kadar dikili bir tek taşı bile bulunmayanların şimdi kalkıp kirli propagandalarla milletin zihnini zehirlemeye kalkışmaları utanç olarak onlara yeter..

 

Ahmet ERGİN

AK PARTİ GÜMÜŞHANE

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANI

Yorumlar (4)
mehmet 10 yıl önce
halkımız her şeyin bilincinde , şimdiye kadar ne yapılıp yapılmadığını iyi bilmekteyiz. bizlere akıl öğretmeye kalkışmak ne kadar doğru olabilir ki .seçimler yaklaştığından bizlere akıl vermeğe kalkışma .
ahmet 10 yıl önce
bu adam bunları yazarken aklı neredeydi acaba
HASAN KURT 10 yıl önce
ahmetin bunlari yazacak kapasitesi yok birisi yazdi onada imzalatti
torullıu 10 yıl önce
madenler memleketımıze pisliğinden ve zararından baska bır sey vermemıştır gümüşhnelı ekmeğini tastan cıkartır. çanakkalede izmirde çıkarttıkları madenlerın pisliğini bıle bızım memleketımıze bırakmıslardır. neden oarada arıtamamıslar bunları bunun cevabınıda versınler bızlere
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38