banner333

banner309

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığından Anlamlı Gece

AK Parti İl Gençlik Kolları başkanlığı ve Üniversite teşkilatı tarafından hazırlanan Kutlu doğum programı Atatürk Kültür Merkezinde halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Siyaset 30.04.2013, 16:17
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığından Anlamlı Gece
banner400

 Girişte programa katılan vatandaşlara gülsuyu ve gül lokumu ikram  edildi. AK Parti İl Milletvekili Feramuz ÜSTÜN katıldığı Programa  Kuran-ı kerim okunarak başlandı.

AK  Parti Üniversite Teşkilat başkanı Mehmet TÜYLÜ  Programda yaptığı konuşmada  “ Ahlakın güzelliğini, insana saygının yüceliğini, rahmet ve merhametin sınır tanımayan boyutunu, kardeşçe , barış içinde yaşamanın huzurunu o alemlerin sultanı  rahmet peygamberinden öğrendik.Yüreklere çöreklenmiş kin ve nefret tohumlarının yerine sevgi ve hoşgörü getirmiş, Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)`in Kutlu Doğum Programının 142.Yıldönümünün cennet  vatanımızın huzur ve mutluluğuna ,necip milletimizin  birlik ve beraberliğine ,bütün insanların hidayetine, Müslümanlarında peygamber ahlakına  ve  yaşantısına yönelmesini  diliyor gecemizin hayırlı olmasını yüce ALLAH`tan niyaz ediyorum…”  dedi.Programa Konuşmacı olarak katılan  İlahiyat Fakültesi Hocalarından Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman ALTUNTAŞ  Peygamber efendimizin hayatına dair, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik  anlayışına dair bilgiler verdi.

Üniversite teşkilat öğrencilerinin okuduğu şiirler,ve Üniversite İlahiyat fakültesi Vuslat İlahi grubunun okuduğu ilahiler salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.Programda İl protokolüyle ilahiyat öğrencilerinin peygamber efendimizle ilgili yaptığı röportajlar ekrana yansıtıldı.Programın 4 yaşındaki Yağız DEMİR`in okuduğu 571 adlı şiir salonda bulunanların alkışları arasında son buldu. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54