banner333

banner309

Yeniçeri: Eski Hastane Binası Fizik Tedavi Merkezi Olsun

Yeni hastane binasının yapılarak açılışının yapılacağı haberinden sonra MHP Şiran Belediye Başkan Adayı Ömer Yeniçeri yaptığı açıklamada, Eski hastane binasının fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olmasının uygun olacağını ifade etti.

Şiran 02.03.2014, 19:18 03.03.2014, 12:39
Yeniçeri: Eski Hastane Binası Fizik Tedavi Merkezi Olsun
banner400

Yeni hastane binasının yapılarak yarın açılışının yapılacağı haberinden sonra MHP Şiran Belediye Başkan Adayı Ömer Yeniçeri yaptığı açıklamada Eski hastane binasının fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olmasının uygun olacağını ifade etti.

Yeniçeri; "eski hastane binasının atıl vaziyette kalmaması gerektiğini bu binanın fizik tedavi merkezi haline getirilip ilçeye artı bir değer katması gerektiğini vurgulayarak, “Eski hastane binasının ilimizde ve yakın çevrelerde olmayan fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine çevrilmesi ilçeye ciddi manada hareketlilik katacaktır” dedi.

Bölgeye hitap edecek litarütürde bir fizik tedavi merkezi olması gerektiğini ifade eden Yeniçeri, buraya hastalarını görmeye gelen yakın çevredeki insanların hem ilçe ekonomisine hem de ilçe tanıtımına faydalı olacağına değindi. Öte yandan Şiran’ın genel anlamda dışa bağlı bir ilçe olduğuna değinen Yeniçeri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinin ilçemizde olmasının çok doğru bir tercih ve faydalı olacağını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (3)
beyin bedava 10 yıl önce
evet ömer bey tebrik ediyorum çok doğru bir olaya imza atmışsınız. seni destekleyecek herkesin hem fizik hemde rehabiliteye ihtiyacı oldugu apaçık ortadır. :)))
tüccar 10 yıl önce
önerılerınızz projelerınızın cokk ılgınccc bımm sokk yuzbırr ı kaldırmakk gıbıı ...nedenn bu dusuncee varrr suannn ...... bu daa mı projlerınızden bı tanesıı ya daa ıss yerı yapcaksınızz ıcın dee nolcakk cımentoo demırrr tuglaa mı yoksa saygılarr tüccar
solomon 10 yıl önce
beyler 30 mart akşamı görüşürüz kib
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49