banner333

banner309

Şiran’dan Suriye’ye Uzanan El

Suriye’ye toplanmış olan yardımlar yola çıktı. Geçen hafta başlatılan kampanyayla Suriye’ye yardım amaçlı toplanan kuru gıda ve temizlik malzemeleri zor durumda olan, Suriye halkına ulaştırılmak üzere yetkililere teslim edildi.

Şiran 27.02.2014, 23:35 27.02.2014, 23:36
Şiran’dan Suriye’ye Uzanan El
banner400

Sumru Mine Ararat, başlatmış olduğu; ‘’Suriye'ye yardıma Şiran da varım dedi’’ kampanyası dahilin de toplamış olduğu yardımların Suriye' ye ulaştırılmak üzere yola çıktığını kaydetti. Destek olmaktan kaçınmayan tüm vatandaşlara teşekkür eden Ararat konuşmasın da ;

Birlik ve beraberlik sağlandığın da her şeyin üstesinden gelebilecek bir toplum olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış olduk.

Bomba sesleriyle uyanıp, bomba sesleriyle uyuyan kurşun yağmurları altın da yaşam mücadelesi vermeye çalışan ve açlıktan bitap düşüp kimi zaman ölmeyi dahi dileyecek kadar zor durum da olan Suriye' li kardeşlerimiz için başlatmış olduğum kuru gıda kampanyasına ilgi gösterip  bağışta bulunan küçük esnafımıza, kendi araların da organize olup yardım toplayan ev hanımlarına, memurlarımıza ve yardım etmekten çekinmeyen tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

Yapmış olduğunuz gıda bağışları Salı günü Kelkit' e ulaştı ve oradan da Cumartesi günü Kilis'e ulaştırılmak üzere yola çıkacaktır. Türkiye genelin de yürütülen tüm kampanyalar da toplanan gıdalar, Tırlar ile Kilis'ten Suriye' ye ulaştırılacaktır. ''İnsanların sanılandan çok daha duyarlı ve yardımsever olduklarına İnandım ve yanılmadım''. Bu kampanya'ya duyarsız kalmadığınız ve var gücünüzle destek olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum ve sizler için Allah(c.c)' ın rızasını diliyorum.



Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48