banner333

banner309

Yeniçeri: Yeni Bir Şiran İnşa Edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ömer Yeniçeri İlçe teşkilatı ile birlikte Şiran Halk pazarın da ki esnafları ziyaret etti.

Şiran 27.02.2014, 23:38 27.02.2014, 23:41
Yeniçeri: Yeni Bir Şiran İnşa Edeceğiz
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ömer Yeniçeri İlçe teşkilatı ile birlikte Şiran Halk pazarın da ki esnafları ziyaret etti. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken Yeniçeri, alışverişe gelen vatandaşlar ve esnafla kucaklaşıp, sohbet etti. Şiran' ın çehresini tamamen değiştirecek olan yeni projelerinden bahsetti.

Konuşmaların da Şiran'ı yeniden inşa edeceklerini dile getiren Yeniçeri; İlçemizi turizm merkezi haline getireceklerini ve yaşanılabilir, terk edilen değil tercih edilen bir kent haline dönüştüreceklerini dile getirdi. Pazar esnafının ilgisini en çok çeken proje ise kapalı pazar alanı projesi oldu. Sıcak yaz ayların da ve yağışlı mevsimler de esnafı zor şartlar da çalışmak zorun da bırakan açık pazar alanının, kapalı olarak inşa edilecek olması esnaflar arasın da mutluluk yarattı.

Kalite, dürüstlük, tarafsız hizmet anlayışını benimsemiş olan Yeniçeri, ziyaret esnasın da sergilemiş olduğu sevecen ve güler yüzlü tavırlarıyla yine vatandaşların sempatisini kazandı.







Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (4)
osman 10 yıl önce
aman kalsın belediyeyide laylon faturaya bulaştırmada:)
bülent incircioğlu 10 yıl önce
helal olsun sana başkan devrek mhp sana başarılar diler allah yolunu açık etsin
beyaz 10 yıl önce
bizlerde bu süreçte seninle olup elimizden geleni yapacagız
Şiranlı 10 yıl önce
osman bey bikere doğru yazmayı öğren laylon değil naylon :)) bide bunların örneklerinden eşinizde varsa paylaşında görelim doğrumu yoda sizde birileri gibi iftira atıp karalamamı yapıyorsunuz saygılar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48