banner333

banner309

Şiran Ülkü Ocakları Faaliyetlerine Devam Ediyor

Şiran Ülkü Ocakları kurum ziyaretleri ve Ocak faaliyetlerine devam ediyor. Şiran Ülkü Ocakları Şiran İlçe Başkanı Murat Taştan teşkilatı ile birlikte geçtiğimiz Kasım ayını dolu dolu geçirdi.

Şiran 26.12.2018, 14:06
Şiran Ülkü Ocakları Faaliyetlerine Devam Ediyor
banner400

Şiran Ülkü Ocakları kurum ziyaretleri ve Ocak faaliyetlerine devam ediyor. Şiran Ülkü Ocakları Şiran İlçe Başkanı Murat Taştan  teşkilatı ile birlikte  geçtiğimiz Kasım ayını dolu dolu geçirdi. 

Ülkü Ocakları Şiran İlçe Başkanlığı kurum ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ocak Başkanı Murat Taştan öncülüğünde Ocak Yönetimi ve Teşkilat Mensuplarının da katılımıyla gerçekleşen ziyaretler kapsamında ilk olarak Şiran Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi ziyaret edildi.

Şiran kaymakamlığının ardından Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiran Askerlik Şubesi, İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ve Şube Müdürleri, Şiran Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, İlçe TEDAŞ çalışanları, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksek Okulu Eğitim Görevlileri, Şiran Devlet Hastanesi Başhekimliği ve son olarak da engeliler haftası nedeniyle Umut Işığım Özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezinde özel öğrenciler ziyaret edildi.

Ayrıca Şiran Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu etkinlikler uyuşturucu ile mücadele kapsamında gençlerimize farklı bir sayfa açılıyor. Şiran Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı himayesinde  “Uyuşturucu İle Mücadele Platformu” bilinçlendirme çalışmalarına Ülke genelinde olduğu gibi İlçemizde de bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Şiran Ülkü Ocakları 2014-2018 tarihleri arasında çalışma yaptığı uyuşturucu ile mücadele platformunun kapsamımda  #DamarlarindakiAsilKaniKirletme sloganı ile halı saha maçları düzenledi. Ayrıca Şiran ülkü ocakları her cumartesi günü eğitim seminerleri ve Cemil Meriç okuma günleri yapmaya devam ediyor.

Şiran’a ait en aktif STK olduklarını belirten Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taştan "Gelecek nesillerin ülküsü olan vatana sevdalı, milletine aşık, dinine bağlı, bilinçli nesiller için mücadelemiz devam edecektir. Her daim sahada, her daim milletin yanında ve her daim diri kalacağız. Geçmişe vefamız,  geleceğe borcumuz vardır. Gerçekleştirdiğimiz kurum ziyaretlerinde bizleri güler yüzle samimiyetle karşılayan bütün kurum Müdürlerimize ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Ayrıca Ocak Başkanı Taştan, ziyaretlerinin ve çalışmalarının en iyi şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27