banner333

banner309

Gümüş Antalya’da top başı yaptı

TFF 2. Lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, dün ikinci yan hazırlıklarına Antalya'da başladı.

Gümüşhanespor 26.12.2018, 18:43 28.12.2018, 09:05
Gümüş Antalya’da top başı yaptı
banner400

Belek'te kamp hazırlıklarına başlayan Gümüşhanespor'un ilk etap çalışmaları 6 Ocak'ta sona erecek. 

Kampa bir gün önceden giden kırmızı-beyazlıların Teknik Direktörü Metin İlhan, ikinci yarı için hazır bir duruma geleceklerini söyledi. Antalya'da 12 günlük bir kamp gerçekleştireceklerini ifade eden İlhan, “Kampta iyi bir çalışma ortamı bulup fiziksel ve zihinsel anlamda daha iyi bir seviyeye gelmek istiyoruz, ikinci yarıda çok daha güçlü olacağız. Kamp süresi boyunca da 3 hazırlık maçı yapacağız” dedi.

Takımdan giden oyuncuların olduğunu da kaydeden İlhan, "Bu oyuncu arkadaşlarımızın yerlerine transferler gerçekleştireceğiz. 3 ya da 4 nokta transfer yapmayı planlıyoruz. Ayrıca 4 ya da 5 tane de alternatif oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Gerekli transferleri yapacağız"

Gümüşhanespor’da kamp hazırlıklarının başlamasıyla birlikte transfer çalışmaları da hız kazandı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden kırmızı-beyazlılar gündemdeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. 

Eksik mevkilere gerekli transferleri yapacaklarını söyleyen Gümüşhanespor’da Başkan Yardımcısı Rıza Karamanlı, “Amacımız Gümüşhanespor’un ikinci yarıya çok daha güçlü olarak girmesidir. Bunun için transfer dönemini en verimli bir şekilde değerlendireceğiz” dedi.

Yorumlar (1)
Halim 5 yıl önce
İlk devre bütün maçlarındaki izledim içerde dışarda ben bu METİN İlhan hoca ile çok iyi şeyler yapabileceğimize inanmıyorum ne oynattığı belli değil oyunu okumada zayıf sistemimiz YÖK sadece oynamaya çalışılıyor hayırlısı Allahtan ne düşeriz ne çıkarız
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38