banner333

banner309

26.08.2012, 13:45

SAP DÖNER KESER DÖNER

SAP DÖNER KESER DÖNER !!!
                                                                                                                                                            Herşey ortada ,herkes konuşuyor. Kaldırın bu hainlerin milletvekilliğini. Vatana ihanetten atın içeri. Bu ülkeye söven ne kadar Belediye Başkanı varsa iptal edin başkanlıklarını,alın içeri.İktidar ve muhalefette ne kadar ayrı devlet kurma isteklisi varsa ,kovuştur,kes arpalarını,suç işleyenleri al içeri.
Vergi vere vere bıktık,benim vergimi hainlere verme kardeşim. Bırakın AB hikayelerini,almasınlar bizi AB ye. Onlar zaten kendileri bitik. Bizim yer altı ve yer üstü zenginliklerimize onlar muhtaç.Bırakın laf ebeliğini ,onların oyuna muhtaçlığı bırak,ey akp vermesinler sana oy ,ne olacak? Al mecliste bu kararları ak la kara çıksın ortaya . Milliyetçiler bu hususta destek veriyor zaten. Bu hainler aksi taktirde durmayacak,vatan bölünüyor hepimiz şahidiz,çevreden de sıkıştırılmışız , herşey ortada  gözüküyor. Sıfır sorun yalan,çok sorunumuz var,komşuların tamamı ile sorunumuz var  gerçek.Birilerinin çok sevdiği model aldığı İran hepsinden daha sorun. Vatan evlatları hergün ölüyor yazıktır yazık! Sizin evlatlarınız ölmüyor,onlar sağlamda, zengin olma işleri ile meşguller .Birtanesi ölsünde bak bu dediklerim nasıl uygulanıyor.Eyy millet kalk ayağa şu sapla keseri bir dönder artık,zaman seladır!!!
                                                                                                                                                                                                                                                                                          Daha ne bekleniyor ,milletin gözü önünde, herşey ceryan ediyor.Hala yalan dolan göz boyama devam ediyor. Niye etmesin ki geri zekalı ve çıkarcı yağcı insan çok. Ve Türk Milletine yazık oluyor. Dün milliyetçiyim diyen bazı soytarı çıkarcılar iktidarın mahalle başkanı dahi yat dese yere yatacaklar, bir başkan bulup boy boy resimler çektirip adiliklerini ilan ediyorlar. Bu menfaatperestler tek tek not edilmeli,zamanı gelince bunlar ayıklanmalıdır. Bu satılmışlardan,zamanı gelirse ki gelir inşallah, bu soysuzlardan sorulmalı hesaplar.Ve bu takım elbiseli her saça tarak uyduran hokkabazlar artık kayıt altına alınmalıdır. İyi günlerde gördük,teşkilatların ikinci merdivenine dahi çıkamadık,bu soysuzlar yüzünden.Temkinli olmada fayda vardır. Eyy millet kalk ayağa şu sapla keseri bir dönder artık,zaman seladır!!!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Adamlar hem devletten maaş alıyor,hem pkk lı hainlerle sarmaş dolaş,vergi vermiyor,su elektrik parası vermiyor. Bütün bu paralar vatanını seven vatandaştan alınıyor. Seçim zamanıda beyaz eşyası ,yağı ,makarnası,diğer ihtiyaçlar iktidardan. Sağlıkla ilgili gerekli ihtiyaçlar dahil devletten. Çünkü her kurumda hainler için çalışan onlarca eleman var.Çarşılar pazarlar ,sokaklar ,köşe başları kesilmiş alınmış. Git İstanbulda simit sat da göreyim seni ,bir araba dayak yersin.Peki ne hakkı istiyor bu zevat?Devletin her kademesinde çalışıyorsun.İstediğin yerde iş kurabiliyorsun,istediğini öldürüyorsun,dağda da çarşılarda da özgürce geziyorsunuz. Meclistesiniz,rahatça dilini konuşuyorsun ,sizler buralarda da Silopide ve Hakkarilerde de varsınız. Ancak ne gariptir ki devletin Genel kurmay başkanı içerde. Vatan hainleri ile mücadele eden Engin Alan içerde.Daha nice vatan sevdalısı içerde. Bizim oralarda yaşama şansımız yoktur. Onun için Türk açılımına şiddetle ihtiyaç vardır. Diyeceksiniz ki suç işleyenler vardı,varsa acilen suçlu mu suçsuz mu koğuştur,suçsuzları yıllarca içerde yatırma ,kaçtane general,asker vs tutuklu iken öldüler. Öldükten sonra suçsuz olduğu anlaşılanlar var. Geç gelen adalet adalet değildir. İktidarımız pkk lılara bahşettiği Habur seyyar çadırındaki uygulamayı,vatanı için mücadele edenlere de bahşetse iyi olmaz mı? Ancak iktidar içindeki birilerini kızdırırlar zannediyorum. Onun için vatanını sevenler içeri,hainlere özgürlük, öyle mi? Yapılan budur... Eyy millet kalk ayağa şu sapla keseri bir dönder artık,zaman seladır!!!

                                                                                                                                                                                                                                                                 Suriyeden gelenler içinde kim bilir ne kadar hain vardır? Özal döneminde de öyle olmuştu,şimdide öyle, binlerce haini besle,sonra oysun gözünü.Türk Milliyetçileri ne yapıyor? Kendi arasındaki koltuk savaşı derdindeler. İllerde ilçelerde birbirlerini yiyorlar.Vatan hainleri için idamı dillendirin,ohal 'i dillendirin.Allah aşkına şöyle gümbür gümbür bir konuşun,ıkına tıkına konuşmayın. Vurun masaya sizler konuşurken insanlar kanal değiştirmesin. İnin halkın içine ,anlatın durumu. Haklı olunan ,anlatılacak O kadar açık mesele var ki. Kağıda bakarak konuşmaktan vazgeçin. Meseleleri işlek bir biçimde ,ses tonunu ayarlayarak, açık ve net bir biçimde halkın içine inerek anlatmayı çoğaltmalısınız. Sizler konuşurken insanlar kanal değiştirmemeli. Konuşan konuşmacılar hazırlıklı olmalıdır. Milliyetçi Hareket  artık koltuk uğruna kendi insanlarını harcamamalıdır. Yazıktır tüm şehitlerimize ,yazıktır Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına,Yazıktır geçmişteki şanlı mücadeleye, Yazıktır bu ülkenin geleceğine!!! Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin! Amin.
 Saygılarımla
Cevat Nas

Yorumlar (1)
şahin 12 yıl önce
sayın Haber 29 böyle yazıları gazetenizde değerlendirdiğiniz için size ve Cevat beye teşekkür ederiz. Böyle bilinçli yazarlarla ancak bir yerlere varılır. Bu yazıları herkese tavsiye edbiliriz. Reklama ihtiyacınız var. Bu yazılanlara yazık oluyor.Saygılarla
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09