banner333

banner309

Özdamar:Bu Memleket Sahipsiz Değildir!

CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar; "Bu Memleket Sahipsiz Değil" dedi.

Siyaset 22.03.2013, 18:18
Özdamar:Bu Memleket Sahipsiz Değildir!
banner400
 Son günlerde A.K.P.nin İmralı  görüşmeleri ve bu görüşmeler neticesinde ülkemizin durumu, emperyalizmin işbirlikçileri,  Türkiye gündemini işgal edişi ve A.K.P lilerin barış adı altında teslimiyetlerini ibretle seyrediyoruz. Ancak A.K.P.nin teslimiyeti ülke teslimiyeti olarak algılanıyor, buda bizim gibi her yurtseverin içini burkuyor. Memlekette Türk isminin suç sayıldığı günler yaşanması birilerini incitmeyebilir fakat biz inciniyoruz, Anadolu inciniyor, şehitlerimiz inciniyor velhasıl devletin oluşmasında emeği geçen herkes inciniyor. 

            Pazarlıkların ve silah bırakmanın ülkemize getirisi ve neye karşı silah bırakıldığının izahı Diyarbakır meydanında yüzbinler tarafından  haykırıldı Özgür ve Özerk Kürdistan ve Özerk İdare, peki nedir bu özerk idare, tarifi şudur; İç işlerinde serbest dış işlerinde merkezi idareye bağlı yönetim şekli . Bu gafillerin anlamadığı ve idrak edemediği bir şey var. Türkiye Cunhuriyeti Anayasası değişmedi , Üniter yapı hala aynı ve halkın ekseri kahirle  çoğunluğu hala Misakı Milliyi savunuyor ve kurtuluş savaşını dün yapmış gibi aynı bilinçle yaşıyor.

            Ben  milletvekillerimiz Sn. Feramuz ÜSTÜN ve Sn. Kemalettin AYDIN’a soruyorum. Sizlerin ve mensup olduğunuz partinin üst yönetimi yaşananlar hakkında sizleri bilgilendiriyormu. Suriyenin parçalanması ile ortaya çıkan kürt yönetiminin amacının Kuzey Irak ve Güneydoğu bölgemizide kapsayan Kürt devleti projesi hakkında bilginiz varmı. Sizin göreviniz oyunu aldığınız Gümüşhane halkını temsil etmek ve içinden çıktığınız toplumun değerlerini savunmak değilmidir. Eğer yok diyorsanız, bizimde sizlere diyeceğimiz yoktur.

            Türk vatanı sınırları içinde adamların bez parçasını bayrak diye sallamaları  ve hükümetin kayıtsız tavırları ve devletin aciz duruma düşürülmesi neyin habercisidir. Her şey Başbakanın başkanlık hayaline hebamı ediliyor. Ne pahasına olursa olsunun sonuçlarını mı göreceğiz. Sn Vekillerim yapılanları sindiremiyorsanız gelin Gümüşhane halkı ile paylaşın. Bu millet sağcısıyla  solcusuyla hepsi sizlerin alınlarınızdan öper. Korkmayın bizim duygularımıza tercüman olun. Kaybetmezsiniz ve daha da büyürsünüz. Ama sesinizi çıkarmaz ve ülkeyi bölünmeye götüren sürece parmak kaldırırsanız sizi Gümüşhaneli hiç, tarih ise hiç ama hiç affetmez. Bütün bu yapılanlar İslamimidir, İnsanimidir, Millimidir. Bizim değer verdiğimiz bu üç ögenin birisine ters olanı hiçbir Türk kabul etmez ve bunların hesabı da sorulur. Namazla dalga geçen bir güruhu nasıl benimsersiniz.

            Apo ne diyor; sabredin hepimiz yakında özgür olacağız. Tabii der, adam anayasa değişikliğini bekliyor kendisininde yararlanacağı bir afta serbest kalacağı ve eyalet başkanı olacağını ima ediyor. Sonucunda da amacı parlamentoya girmek, belkide başbakanlığa aday olmaktır. Sn vekillerim ve İktidar partisinin Sn İl Başkanı bu konularda Gümüşhane halkını ikna edici açıklamalarınızı bekliyoruz. Eğer sizlerde sabredin diyorsanız mesele yok. Önceki beyanatlarımızda da söyledim yine söylüyorum, bu halkın içinde gezemezsiniz. Biz sizlerden parmak kaldırıp indiren vekil olmanızı istemiyoruz .Gümüşhanelinin hassasiyetlerini açıklayın ve taşıyın istiyoruz.

                                                                                                                 Sait ÖZDAMAR

                                                                                                                İL BAŞKANI

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54