banner333

banner309

Saat

Güncel 06.10.2017, 16:48
Saat
banner400

Günlük kombinlere bakıldığında pek çok saat modeli kombinlerin tamamlatıcı parçası olarak bileklerde yerini almaktadır. Bu durum hem kadın hem de erkek saatleri için geçerlidir. Özellikle erkekler klasik giyimde daha şık göstermesi amacı ile tercihlerini klasik model kol saatlerinden yana kullanmaktadır. Bundan dolayı klasik saat modellerine olan ilgi son derece fazladır.

Kadın Kol Saatleri

Kadınlar için saat modelleri incelendiğinde gerek taşlı gerekse spor birbirinden farklı pek çok kol saati modelinin bulunduğu görülmektedir. Bu modellerden hangisinin tercih edileceği ise kişinin zevk ve tercihine göre değişmektedir. Kadınların tercihi genellikle günlük yaşamda klasik saat modellerinden yana olmaktadır. Bunun yanı sıra spor giyim ağırlıkta tercih eden kişiler de plastik saplı spor saatleri kullanmaktadır.

Erkek Kol Saatleri

Kol saatleri içerisinde erkek kol saatleri kategorisinde genellikle deri kordonlar ve çelik saatler ön plana çıkmaktadır. Bu saatler klasik giyimin tamamlayıcı aksesuarı olduğundan dolayı her erkeğin dolabında en az bir adet klasik kol saati bulunmakta ve bunlar www.kosovalisaat.com sitesinden temin edilebilmektedir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54