banner333

banner309

Bebek Takımları

Bebek takımları

Güncel 06.10.2017, 16:50
Bebek Takımları
banner400

Bebek Takımları

Bebekler için aradığınız tüm ürünlere Fatih Bebek firmamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Mevsim değişikliklerine uyum sağlayan bebek takımları ile bebeğinizin cildini koruyabilirsiniz. Set halinde satışa sunulan bebek takımları kumaş özellikleri ve diğer açılardan avantaj sağlayacaktır.

Anti Alerjik Ürünler

Yeni doğan ya da hayatının ilk zamanlarını yaşayan bebekler, henüz cildi gelişmemiş özellik gösterirler. Yani dış etkenlere karşı savunmaları çok azdır. Bu nedenle kıyafetlerin özelliği de ayrıca önemlidir. Bebek takımları konusunda da alerjik olmayan malzemeler kullanılarak üretim yapılmaktadır. Bu sayede kaşıntı, tahriş gibi durumlara yol açmaz. Devamlı altlarını ıslattıkları düşünülürse kıyafetin de alerjiye dirençli olmaması daha fazla deri sorununu gündeme getirecektir.

Kapıda Ödeme

100 lira ve üzerindeki alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkânı sunan Fatih Bebek, ödeme konusunda da size kolaylık sağlamaktadır. Nakit ödeme yapmak isteyen müşteriler için kapıda ödeme fırsatı verilir. Ayrıca kredi kartı ödemelerinizde de taksit yapabilirsiniz. Kapıda ödeme imkânı verilmesinin amacı, büyük parça alımlarında bazı müşterilerin gözle gördükten sonra ödeme yapmak istemesidir. Pijama dışındaki bebek malzemeleri ihtiyaçlarınız için https://www.fatihbebek.com sitesini görebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54