banner333

banner309

3 Bakana Yardımcı Atandı

Başbakan Erdoğan'ın seçimlerden önce açıkladığı ve yeni kabineyle birlikte hayata geçirilen bakan yardımcılığı sistemi doğrultusuna üç bakana daha yardımcı atandı.

Güncel 26.09.2011, 10:30
3 Bakana Yardımcı Atandı
banner400
  Aile  ve Sosyal Politikalar,  Çevre  ve  Şehircilik , Enerji  ve Tabii Kaynaklar, Kalkınma, Millİ  Eğitim , Orman ve Su İşleri ile Sağlık Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre,  Aile  ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan  Yardımcılığına  Doç. Dr. Aşkın Asan, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcılığına  Mehmet Ceylan, Sağlık Bakanlığı Bakan  Yardımcılığına  Agah Kafkas atandı.

Aile  ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk  Hizmetleri  Genel Müdürlüğüne Abdulkadir Kaya, Özürlü ve Yaşlı  Hizmetleri  Genel Müdürlüğüne Dr. Aylin Çiftçi getirildi .

Çevre  ve  Şehircilik  Bakanlığı Tapu ve Kadastro Hatay Bölge Müdürü Burhan Göksu ve Tapu ve Kadastro Trabzon Bölge Müdürü Mülayim Çavuş, başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Enerji  ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Nermin Demir, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Kalkınma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Yılmaz Ekinci getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Denetleme Kurulu Üyeliğine Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Aynural atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Kasım Künkül atandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54