banner333

banner309

Gümüşhane'nin En Genç Ve Üniversiteli Muhtar

Gümüşhane merkeze bağlı Ballıca köyü 31 mart yerel seçimlerinde İl genelinin  en genç bekar ve  Anadolu üniversitesi AÖF İlahiyat ön lisans ikinci sınıfında eğitimine devam eden muhtarını seçti.

Gümüşhane 10.04.2019, 19:30 10.04.2019, 19:08
Gümüşhane'nin En Genç Ve Üniversiteli Muhtar
banner400

Gümüşhane merkeze bağlı Ballıca köyü 31 mart yerel seçimlerinde İl genelinin  en genç bekar ve  Anadolu üniversitesi AÖF İlahiyat ön lisans ikinci sınıfında eğitimine devam eden muhtarını seçti. Sandıkların açılıp sonuç belli olduğunda kaybeden tarafın çıkardığı tatsız olaylara Kale Jandarması müdahale etti ve yargıya taşındı.
İlkleri yaşayan ve yaşatan  en genç ve üniversiteli muhtar: Harun EREN Sosyal medya üzerinden komuoyuna köylülerine Açıklamalarda bulundu.
Değerli kamuoyu ve Ballıcalı  dostlarım!
Sizlere teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. 
31 mart yerel seçimlerinde köyümün her kesiminden destek ve oy aldım. Hatta bana gönlünce destekleyip, farklı nedenlerle oy veremeyenler oldu, demokratik ortamda yapılan seçimde sandıktan çoğunluğun teveccühüyle seçildim. Seçim kurulundan mazbatamı aldım. 
Ballıca köyünün ve Gümüşhane’nin en genç üniversiteli 
Muhtarı oldum. Bu süreçte Maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen tüm dostlara ve 
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM. 
Seçim sonucunu hazmedemeyip bize hakaret ve darp edenlere, hiç bir kinim ve ayrımcılığım olmayacaktır. Ancak Yasal süreci takip ediyoruz.
Dışarıdan köyümüz bu olayla değil hizmetlerle anılması için gayret göstereceğim. 
Sorumluluğumun bilincindeyim. 
Gerek köyümüzde sürekli, yazlıkçı, izine ve gezmeye gelenlere eşit hizmet ve muamele konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sorunları ve acil yapılması gerekenleri biliyorum. Kanun ve yasalar çerçevesinde görev sürem içerisinde hizmet edeceğim. Her türlü görüş ve istişareye açığım. Ben değil biz beraber hareket edeceğiz. Köyümüze yatırım yapmak isteyen, ev yapmak isteyenlere yasal işlemleri hazır olduğunda her türlü kolaylığı ve alt yapı hizmetini sağlayacağım. 
Bayramlar ve özel gün ve zamanlarda gurbetçilerimizi köyümüze bekliyoruz. Ballıca köy konağı düzenlenip hizmetlerinde olacaktır. 
 

Yorumlar (1)
Harun EREN 5 yıl önce
Altın kalplı insanların şehri GÜMÜŞHANE ne me tesekkur eder haberınızde bana yer verdınız icin en icten şukranlarımı sunuyorum...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54