banner333

banner309

Millet İttifakının, Aldığı Belediyelerle Övündü

Gümüşhane İYİ Parti il başkanı Ali Ateş 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek Gümüşhane'de alınan başarısızlığın  nedenleri  açıklamak yerine Türkiye'de Millet İrtifakının (İYİ Parti- CHP) aldığı belediyeler başarısı ile övündü.

Siyaset 11.04.2019, 08:00 11.04.2019, 00:49
Millet İttifakının, Aldığı Belediyelerle Övündü
banner400

Gümüşhane İYİ Parti il başkanı Ali Ateş 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek Gümüşhane'de alınan başarısızlığın  nedenleri  açıklamak yerine Türkiye'de Millet İrtifakının (CHP) aldığı belediyeler başarısı ile övündü.Başkan Ateş,"Alınan sonuçlar itibariyle demek ki derdimizi ve partimizin misyonunu vatandaşlarımıza anlatamadık.Bu sürecin sonunda tek sevincimiz Millet İttifakı olarak Ülkemiz genelinde başarılı sonuçlar almamızdır" dedi

Başkan Ateş açıklamasında şunları kaydetti,"Öncelikle 31 Mart da yapılan seçimlerin şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni eder kazanan tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum.Bizler İYİ Parti olarak, demokrasinin olmazsa olmazı seçimlere katkı koymak amacıyla elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz.

Seçim sürecinde Gümüşhane insanına yakışır bir şekilde hareket ederek, seçmenlere ulaşmaya çalıştık. Bu süre zarfında yarış içerisinde olduğumuz hiçbir rakibimize belden aşağı vurmadan, yapacaklarımızı ve yapılmayacakları topluma anlatmaya çalıştık. Sonuçlar itibariyle demek ki derdimizi ve partimizin misyonunu vatandaşlarımıza anlatamadık.

Bu sürecin sonunda tek sevincimiz Millet İttifakı olarak Ülkemiz genelinde başarılı sonuçlar almamızdır.

Millet İttifakı olarak, Yerel Yönetimlerde Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyelikleri ve İl Genel Meclislerini alan arkadaşlarımızın yapacakları hizmetlerle ve milletimizin vergilerinden oluşan gelirlerini hak, hukuk içerisinde, tasarrufu ön plana alan bir anlayışla kullanarak milletimize faydalı işler yaparak toplumun gönüllerini kazanacaklarından şüphemiz yoktur. 

Bu bağlamda bize oy veren vermeyen ayrımı yapmadan tüm halkımıza teşekkür ederim.

Sevgili hemşerilerim,

Ömrünün tamamını sizlerin arasında geçiren kardeşlerinizin, 30 yılı aşkın siyasi yaşamlarında hiçbir güç karşısında eğilmeden, güçlünün değil haklının yanında duran, geleceği ile ilgili bir hesap yapmadan, dürüstlükten taviz vermeden, İYİ Parti İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayımızla karşınızdayız.

Bu seçim sonuçlarında başarısızlıklarını başkalarının sırtına vurmaya çalışan bazı akıldan yoksun müfteriler, şereflerini kaybetmişler, bizlere olur olmaz iftira ve karalama ile saldırmaya çalışmışlardır. Bu bağlamda, şahsıma ve Belediye Başkan adayımız hakkında şeytanın bile aklına gelmeyecek iftiralarda bulunduklarını seçim sathında duymuştuk. Seçimden sonra da bu pisliklerini sosyal medyaya taşıdıklarını görünce bu konuda açıklama yapma gereğini hissettik ve bu tür alçaklıklarda bulunanlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlatmış bulunmaktayız. Bu alçaklığı yapan, söyleyen, sosyal medya da paylaşıp ispat etmeyenler şerefsizdir. Bunlarla Hukuk önünde hesaplaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Çamur at, izi kalsın düşüncesinde olanlara diyorum ki, aynaya bakarsanız, kendi yaptıklarınız pislikleri göreceksiniz.

Öyle bir seçim süreci yaşadık ki, İYİ Partiye oy veren ve çalışanları terörist, hain olarak görenler ile mücadele etmek zorunda kaldık. Bizler, bu şehirde doğduk, bu şehirde yetiştik ve bu şehirde doyduk, bizleri terör örgütleri ile ilintili gösterme hadsizliğine kapılıp, bunu seçim malzemesi olarak kullanan mihraklara aynaya bakmalarını öneririz. 

Asıl olan, Gümüşhane gibi hoşgörülü ve insani değerleri yüksek insanların yaşadığı bir yerde, iftira ve karalama kampanyasına girenlerin toplumda karşılık bulması düşündürücüdür.

Bu vesile ile seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni eder, saygılar sunarım.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09