banner333

banner309

Yeniçeri: Hepimizin ortak derdi kalkınan, yaşanabilir bir şehir

Gümüşhaneli İşadamı Ömer Yeniçeri, Gümüşhane’ye yatırım yapmak isteyen her işadamının uygun ortam bulmak için arayış içerisinde olduğunu söyledi

İş Dünyası 15.01.2015, 08:29 15.01.2015, 08:30
Yeniçeri: Hepimizin ortak derdi kalkınan, yaşanabilir bir şehir
banner400
 Gümüşhane bazında özellikle dışarıdan seslendirilen yatırım çağrısına destek veren Yeniçeri, ‘Biz de istiyoruz ki yatırımdan önce gerekli alt yapı oluşturulsun, örneğin biz neden yıllardır Şiran - İkisu karayolunun bir an önce yapılmasını istedik, iyi analiz edilmelidir’ dedi.


Yatırım için altyapının sağlam temeller üzerine kurulması gerektiğine işaret eden Yeniçeri, ‘Biz işadamları bir isteği dile getirirken kavganın, polemiğin ya da çatışmanın tarafı değil, bu şehre neler katılabilir onun derdindeyiz. İsteklerimiz ya da istenilenler iş çevrelerinin değil şehrin de menfaatine olan çağrılardır. Üreteceksin pazarın yoksa nereye satacaksın? fabrika kuracaksın, cebinde kazanamadığın para olmazsa işçine, yöneticine ne vereceksin, yolun yok hadi kazandın diyelim nereye taşıyacaksın? Yıllardır dillendirdiğimiz Şiran - İkisu karayolu belki ifade etmeye çalıştığımız noktaya küçük bir örnek. Biz asla çatışmanın, polemiğin yada siyasi bir çıkarın peşinde değiliz neden olalım? Gümüşhane için en tepedeki yöneticiler ne düşünüyorsa, bizlerinde siyasetçilerin de, sokaktaki vatandaşında düşüncelerinin çok farklı olmadığını düşünüyoruz. Hepimizin ortak derdi daha çağdaş, kalkınan, yaşanabilir bir şehir oluşturmak değil mi?’ dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27