banner333

banner309

İstanbul Gümüşhaneliler Derneği'nden İst.Gümüşhanespor Başkanı Mehmet Ünlü'ye Destek Çağrısı

İstanbul Gümüşhaneliler Derneği başkanı Habib Arslan, İst.Gümüşhanesor Başkanı Mehmet Ünlü'ye Destek Çağrısında bulundu.

Spor 15.01.2015, 11:42 15.01.2015, 11:43
İstanbul Gümüşhaneliler Derneği'nden İst.Gümüşhanespor Başkanı Mehmet Ünlü'ye Destek Çağrısı
banner400

İSGÜYAD'ın açıklaması şu şekilde;

İŞADAMLARIMIZ İST.GÜMÜŞHANESPOR'A DESTEK VERMELİ

İst. Gümüşhanespor,1986 da Kağıthane ilçesinin Sanayi Mahallesinde amatör ruhla kurulmuş bir kulübümüz.O yıldan bu zamana kadar sayısız gencimize kapı açmış,onlara spor yapma imkanı sunmuştur.

Şu anda kulübün başkanı hemşehrimiz Mehmet Ünlü, aslında başkan olduğu kadar kulüp yönetiminde aktif tek kişi denebilir.Kulübün maddi manevi tüm yükü sadece Başkan Mehmet Ünlü'nün omuzlarında.Uzun yıllardır bu yükü neredeyse tek başına taşıyor.İst.Gümüşhanespor her yaş grubunda amatör liglere katılım sağlıyor.Yaş gruplarında şampiyon olan takımlarımız Türkiye şampiyonalarına katılıyor.

İst.Gümüşhanesporun tüm yaş gruplarındaki takımlarının liglerdeki ulaşımı, forma, lojistik malzemeler, Türkiye şampiyonalarına gidişteki ulaşım otel masrafları vb. bir çok maddi kaynak gerektiren şeylerde tüm yük Mehmet başkanın omuzlarında.

Gümüşhaneli iş adamlarımıza sesleniyor ve diyoruz ki yüzlerce gencimize spor imkanı sunan,onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran İst.Gümüşhanesporumuz'a maddi destek verelim.Mehmet Başkanımızı bu yolda yalnız bırakmayalım.Unutmayalım ki Mehmet Ünlü'ler kolay bulunmuyor.


Habib ARSLAN
İstanbul Gümüşhaneliler Dernek Başkanı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46