banner333

banner309

PENTUZGÜMDER’den üç aylar ve şehitlerimizi anma programı

İstanbul Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği (PENTUZGÜMDER), üç aylar ve tüm şehitlerimiz anısına dernek binasında program düzenledi.

Gurbet 22.01.2024, 18:10
PENTUZGÜMDER’den üç aylar ve şehitlerimizi anma programı
banner400

Dernek merkezinde gerçekleştirilen programda geçtiğimiz haftalarda sınır ötesi operasyonda şehit olan Gümüşhaneli Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı başta olmak üzere, Gazze’deki şehitler ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua gerçekleştirildi.

Programın ardından katılımcılara yöresel patates, turşu, lor ikramı yapıldı.

Dolu dolu anlamlı, nitelikli ve sımsıcak bir programı icra ettiklerini kaydeden PENTUZGÜMDER Başkanı Sinan Terzi, “Üç aylara bizi ulaştıran, milli ve manevi bu hazzı yaşatan, cennet vatanda bizim huzur içinde yaşamak adına hainlere göğsünü siper ederek şehit düşen kardeşlerimizi yâd etmeyi nasip eden Rabbim e hamd ve şükürler olsun. Ruhları şad olsun. Selam onlara ve onların ailelerine olsun. Selam Gazze'ye ve El Kassam Tugaylarına, Mehmetçik’e olsun. Mevzu bahis Müslüman olunca susan ve hakkı konuşamayan diller kurusun, gören gözler kör olsun. Menfaatleri uğruna haklıdan olamayanlar ve hainler kahrolsun, vatan sağ olsun” dedi.

Programa AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Kaya, mahalle başkanlarından İsmail Kavak, İsmail Zaman, Ahmet Yıldırım, Mehmet Kılıç, Süleyman Genç, AK Parti Gençlik Kolları başkanlarından Muhammed Enes Savaş, Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu, Öbektaş Dernek Başkanı Dursun Gürer, Akyayla köyü dernek başkanı Yaser Sarı, Telme köyü dernek başkanı Sezgin Toruk,  Muhammedül Emin Cami imamı ve Kur'an Kursu hocası ve hafızlık öğrencileri, dernek üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, yönetim kuruluna üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52