banner333

banner309

Konaklı Derneğinden Çanakkale gezisi

İstanbul Kartal’da faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Konaklı Köyü Derneği üyeleri için “Ecdada saygı” sloganıyla Çanakkale şehitliğine gezi düzenledi.

Gurbet 09.10.2023, 23:58
Konaklı Derneğinden Çanakkale gezisi
banner400

Cemalettin Yıldız ve Bülent Özel’in rehberliğinde Çanakkale’nin kahramanlarından Seyit Onbaşı anıtı ile başlayan gezide Çanakkale şehitlik abidesi, 57. Alay ve diğer şehitlikler ziyaret edildi.

Dernek başkanı Nurullah Kara, katılım sağlayan üyelerine teşekkür ederek, “Dernek yönetimi olarak Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destan olan Çanakkale Savaşında şehit düşen kahramanlarımızı ve şehit düştükleri topraklara ziyaret gerçekleştirmek üzere üyelerimiz ve aileleriyle birlikte gittik. Bu vesileyle gezimize katılan Çanakkale ruhunu bizlerle hisseden köylülerimize yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

Köylülerinin sevinçleri ve heyecanlarının gezinin ne kadar değerli olduğunu kendilerine gösterdiğini kaydeden Kara, “Bizler nasip olursa böyle etkinlikleri düzenli olarak yapmaya gayret edeceğiz. Çanakkale gezimizin düzenlenmesinde bizlere maddi ve manevi destek olan Sultan Pestil Köme sahibi Sayın Baki Kara’ya, Olkan Doğan, Muhammed Kara ve Hasan Doğan’a tüm yönetim kurulu üyelerime ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:07
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:31
Yatsı 21:04