banner333

banner309

Ankara'da, Gümüşhane Çıkarması !

ESKİ VE YENİ MİLLETVEKİLLERİ, VALİLER VE BELEDİYE BAŞKANLARI AK PARTİ MİLLETVEKİLİ FERAMUZ ÜSTÜN’ÜN KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Gurbet 23.05.2013, 20:22
Ankara'da, Gümüşhane Çıkarması !
banner400
ÜSTÜN: SİYASETTE ASLOLAN GEÇMİŞE VEFA İLE BAĞLI KALARAK GELECEĞİ DOĞRU OKUMAK VE PLANLAMAK

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Feramuz Üstün, ‘Ankara Gümüşhane Günleri’ öncesi hemşerileriyle kahvaltıda buluştu. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayan ‘Gümüşhane Günleri’ öncesinde Gümüşhane’ye hizmet etmiş eski ve yeni bürokratlarla bir araya geldi. İller Bankası Sosyal Tesislerinde yapılan Milletvekilleri, Valiler, Belediye başkanları ve bürokratların katıldığı kahvaltının birlik ve beraberlik adına oldukça önemli olduğunu vurgulayan Üstün, ‘’Görevde olan mevcut milletvekili olarak Gümüşhane'ye geçmişte hizmette bulunan büyüklerimizle, bürokrat arkadaşlarımızla, dostlarımız ve hemşerilerimizle bir araya gelerek hem tecrübelerimizi paylaşıyoruz hem de enerjimizi doğru yerlere kanalize ederek Gümüşhane için bir sinerji yaratmayı düşünüyoruz’’ dedi.

Siyasetin vefalı olması gerektiğini vurgulayan Milletvekili Feramuz Üstün, görev ve makamların geçici olduğunu önemli olanın ‘Gök kubbede Hoş bir seda bırakmak’ olduğunu söyledi.  Üstün ‘Gümüşhane’ye hizmet etmiş eski ve yeni milletvekillerimiz, Valilerimiz ve Belediye başkanlarımızla bir araya gelerek çok güzel bir ortam ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Umarım bu dostluk ve üretme çabası kalıcı ve uzun bir hizmet yarışına katkı sağlar. Eski siyasetçi ve bürokratlarımıza vefa göstererek onların tecrübelerini önemsiyoruz. Onların tecrübelerini AK Parti’nin hizmet anlayışı ile harmanlayarak Gümüşhane için geleceği doğru planlama yapıyoruz’’ dedi.

Toplantıya katılanlar arasında 17,18,19 ve 20.Milletvekili Adalet Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, 9.ve 10.dönem milletvekili Nurettin Özdemir, 3.Dönem Milletvekili Ekrem Saatçi, 4. ve 5. dönem Milletvekili Erol Tuncer, 18.Dönem Milletvekili Muhittin Karaman, 22.Dönem Milletvekili Temel Yılmaz, 22.Dönem Milletvekili Sabri Varan gibi önemli parlamenter isimler de yer aldı.

Mevcut Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda ile Gümüşhane’de görev yapan eski Valilerden, Rasim Baş, Mustafa Çetin, Gazi Şimşek, Enver Salihoğlu; Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile eski Belediye Başkanları Yalçın Kurt, Naim Ağaç da kahvaltıya katılarak görüş alışverişinde bulundular.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45