banner333

banner309

“MHP’li Belediyelere Doğalgazı Biz Getirdik”

AK Parti Aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Celallettin Köse, Doğalgazı olmayan Kürtün, Torul ve Köse ilçelerine doğalgazın AK Parti sayesinde geldiğini söyledi.

Gündem 10.02.2024, 17:48
“MHP’li Belediyelere Doğalgazı Biz Getirdik”
banner400

AK Parti Aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Celallettin Köse, Doğalgazı olmayan Kürtün, Torul ve Köse ilçelerine doğalgazın AK Parti sayesinde geldiğini söyledi. Köse, “Kürtün, Torul ve Köse’de bu senenin sonunda ateşlemeyi planladığımız doğal gaz buradaki belediye başkan adaylarımıza nasip olsun” dedi.

Köse, “Doğal gazı olmayan ilçelerimize doğalgazı getirecek olan, o boruları gönderen, resmi süreçleri tamamlayan AK Parti'dir, AK Parti'nin bugünkü kadrolarıdır.  Cumhurbaşkanımızın Gümüşhane ziyaretinde konuşma metnine gece yarısı ilave edilen Kösemizin, Torul’umuzun ve Kürtünümüzün doğalgaza kavuşmasına ilişkin Cumhurbaşkanımızın buradaki müjdesinden sonra biz il başkanımızla birlikte Enerji Bakanımızı ziyaret ettik. Enerji Bakanımız Ağustos ayı içerisinde dağıtıcı firmayla toplantı yapacağını, görüşeceğini ve bu 3 ilçenin de 2026 olan yatırım programının 2024 yılına çekileceğinin müjdesini bize vermişti. Şimdi çok isterim ki bugün bu ilçelerimizin Belediye Başkan adayları olan kardeşlerimizin 31 Mart'ta seçilmesiyle birlikte bu senenin sonunda ateşlemeyi planladığımız doğal gaz yine buradaki belediye başkan adaylarımıza nasip olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27