banner333

banner309

Turan ve Gazel ödüllerini aldı

Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen anı yarışmasında birinci olan Gümüşhane Vali Yardımcısı Şenol Turan ve aynı dernek tarafından Türkiye’de Yılın Kaymakamı seçilen Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel ödüllerini aldı.

Güncel 15.01.2015, 08:24 15.01.2015, 08:25
Turan ve Gazel ödüllerini aldı
banner400
Vali Yücel Yavuz’un takdir ve teklifleri ile Türk İdareciler Derneğinin Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülüne layık görülen Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Mülki İdare Amirliği Mesleğinde Yılın Kaymakamı ödülünü, Vali Yardımcısı Şenol Turan ise anı yarışmasındaki birincilik ödülünü Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde yapılan törenle aldı.

Vali Yardımcısı Turan, “Merhum Vali Orhan Alaaddin Erbuğ Meslekte Bir Olay ve İzleri” adlı anı yarışmasında 2008 yılında Ordu’nun Kabataş ilçesi kaymakamı iken yaşadığı ve “Közlenmiş patatesler” başlığını kullandığı anısı birincilik ödülüne layık görüldü.

Kelkit ilçesinde eğitim, sağlık, altyapı ve diğer alanlarda genel kamu yatırımlarının takip ve koordinesinin yanında bizzat kendi girişimleri sonucu hayata geçirdiği projeler ve örnek kişiliğiyle ilçe halkının takdirini kazanan Kaymakam Ozan Gazel ise uygulanan yerel ve sosyal politikalar ile yeni projeler ve görev yaptığı yöreye çok güçlü bir katma değer sağlaması, sosyal devletin işlevselliğini ortaya çıkartan proje uygulamaları ve vatandaş – devlet diyalogunu pekiştirici tutum ve davranışlarından dolayı ödüle layık görüldü.

Törene İçişleri Bakanı Efkan Ala ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de katıldı.

Şenol Turan kimdir?

Şenol Turan, 30 Kasım 1981 tarihinde Giresun’un Tirebolu İlçesi’nde doğdu. 2005 yılında Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra, Kaymakam Adayı olarak, Çardak/DENİZLİ ve Kabataş/ORDU İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 2012-2014 yılları arasında Tonya/TRABZON ve Koyulhisar/SİVAS Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. ‘‘Demokrat Parti Dönemi Türk-Amerikan İlişkileri’’, ‘‘Avrupa Anayasası’’, ‘‘Kriz Yönetimi’’ ve ‘‘Sürdürülebilir Kalkınma’’ konularında tezler hazırladı. 2009 yılında Amerika Birleşik Devletleri Orlando/FL University Of Central Florida’da (UCF) dil eğitimi aldı. Ekim 2011’de, T.C. İçişleri Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu Avrupa Birliği Leonardo da Vinci- Hayat Boyu Öğrenme projesi kapsamında Paris ve Strasburg’da incelemelerde bulunan resmi heyete başkanlık etmiştir. Mayıs 2013’te, AB Grundtwig Programı kapsamında, Belçika’nın Bruxelles şehrinde ‘‘L’expérimentation de l’approche orientate’’ çalışma programına katıldı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde yüksek lisans yapmıştır. 03/09/2014 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 1032 sayılı kararname ile Gümüşhane Vali Yardımcısı olarak atanmıştır. Halen bu görevi yürütmektedir. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nazlı Hanım ile evli olan Turan, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Ozan Gazel kimdir?

1977 yılında Antalya da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Antalya da, Lisans öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde tamamladı. Mülki İdare Amirliği mesleğine Antalya Kaymakam Adayı olarak başladı. Sırasıyla Gündoğmuş, Burdur/Kemer ve İbradı İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere’nin Sheffield Şehrinde bir yıl süre ile Management English eğitimi aldı. Tokat/Pazar, Gümüşhane/Kürtün ve Niğde/Ulukışla Kaymakamlığının ardından 07/08/2012 tarihli kararname ile Kelkit Kaymakamlığına atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 13 Mayıs 2024
İmsak 03:17
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:17
Akşam 19:36
Yatsı 21:13