Çocuklarınızın Sağlıklı Beslenmesini Sağlayacak Tüm Bilgiler "Bu Çocuk Aç" Kitabında

Güncel 27.06.2019, 09:50
Çocuklarınızın  Sağlıklı Beslenmesini Sağlayacak  Tüm Bilgiler "Bu Çocuk Aç" Kitabında

Çocuklarımız bebekken, bebeklikten çocukluğa geçiş döneminde ve sonrasında üstlerine titrediğimiz en değerli varlıklarımızdır. Onları hayata en iyi şekilde hazırlayabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız. Doğumdan itibaren başlayan büyüme sürecinde en önem verilmesi gereken konulardan biri çocuğa doğru beslenme alışkanlıklarının aşılanmasıdır. Bu sayede hem çocukluk döneminde hem de birer yetişkin olduklarında çocuklarımızın çok daha sağlıklı bireyler olması çok daha mümkün olacaktır.

Bebeğin çocukluğa geçiş ve sonrasındaki süreçte doğru beslenme yöntemleri ile beslenmesi hem bedensel hem de zihinsel gelişimi açısından dikkat edilmesi gereken bir konu. Doğduğu ilk andan itibaren anne sütü ile beslenme sürecine başlayan bebek, ilk altı ayını tamamladığında anne sütü ile birlikte ek gıdalarla da beslenmeye devam eder. Meyve püresi, taze sebzelerden hazırlanmış sebze çorbası, yoğurt ve muhallebi gibi besinlerle ek gıda takviyesi sağlanır.

Anne ve babalar her ne kadar birçok konu hakkında bilgi sahibi olsa da, kimi zaman hem doğru besin seçimlerinde hem de bebeğe, çocuğa yemek yedirebilmek konusunda sıkıntılar yaşayabilmekte. Bu tür durumlarda aileler endişe hissediliyor ve kendilerine çözüm sunabilecek doğru kaynak arayışına girebiliyor.  Bu noktada doğru kaynaktan doğru bilgileri edinmek üzere arzu edenler Hande Kaşkaş’ın bu çocuk aç kitabı ve Acıkınca Yer kitabından faydalanabilirler. Hande Kaşkaş’ın yazdığı Bu Çocuk Aç adlı kitabında ek gıda hakkında merak edilen her şey, doktor onaylı 117 bebek ek gıda tarifi, alanında uzman 8 değerli uzmanın anne sütüyle başlayan ve tüm ek gıda serüvenini anlatan yazılar ve annelerin tavsiyeleri bulunuyor.

.

“Bu Çocuk Aç” ve “Acıkınca Yer” kitapları hakkında Hande Kaşkaş şunları söylüyor;

“Kızımın doğması ile beraber devamlı bir arayış içerisindeydim. Doğduğundan itibaren ‘Onunla hangi aktiviteleri yapabilirim, ona nasıl kitaplar okuyabilirim, zihinsel gelişimini nasıl güçlendirebilirim?’ diye düşünüp internette çok vakit harcardım. Daha sonra ek gıda süreci başladığında ‘Hangi besini ne zaman verebilirim? Nasıl beslemeliyim?’ sorularına internette cevap aradım. Bir anne olarak okudum, araştırdım ve değerli uzmanlardan yardım alarak "Bu Çocuk Aç” ve "Acıkınca Yer” ek gıda tarif kitaplarını çıkarttık.Ve bu sayede anneler internette vakit harcamadan doğru bilgiye kitaplarımızdan daha kısa sürede ulaşma imkanı buldu. Düşündüm ki bebeklerimizin sadece karnını değil aynı zamanda kalbini de beraber doyuralım. Bebeklik.com.tr web sitesinde bebeklerinizin hem zihinsel hem de bedensel gelişimi için aradığınız tüm ürünleri bulabileceksiniz.”

Bebeklerine her türlü özeni gösteren ailelerin alışveriş yapabileceği güvenli bir site olan www.bebeklik.com.tr sizlerin de tercihi olabilir. 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo avantajı sunulan web sitesinde  bebek gelişimi için masal kitapları, aile çocuk kitapları, aktivite ve boyama kitapları, zeka kartları, puzzle ve eğitici ahşap oyuncaklar bulabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48