Lansinoh Bakım Ürünleri

Güncel 27.06.2019, 08:47 27.06.2019, 08:48
Lansinoh Bakım Ürünleri

Lansinoh markası 1984 yılında kurulmuş ve emzirme ürünleri üreten bir şirkettir. Ürettikleri ilk ürün ise göğüs ucu kremidir. Bu krem dışında üretimini sürdürdükleri birçok emzirme ürünleri vardır. Lansinoh ürün kalitesi ve oldukça doğal yapıları ile en çok tercih edilen markalardan birisidir. Emzirme ürünleri anne için ve bebek için olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Anne için, elektrikli göğüs pompası, göğüs pedi, sıcak ve soğuk göğüs terapi ürünleri, manuel göğüs pompası, göğüs ucu çıkartıcı ürünleri bulunmaktadır.

Lansinoh bebek ürünleri anne ürünlerinde olduğu gibi itinalı bir şekilde üretilmektedir. Oldukça kaliteli olan ürünleri alıcılar tarafından beğenilmektedir. Lansinoh bebek ürünleri, farklı büyüklüklerde biberonlar, akış hızına göre ayrılan biberon uçları, süt saklama poşetleri, bebek temizleme mendilleri bulunmaktadır.

Lansinoh Göğüs Ucu Kremi

Lansinoh markasının hikayesinin başladığı ve dolayısıyla bu markanın en çok satan ürünündür. Lansinoh Göğüs Ucu Kreminin en bilindik özelliği göğüs ucuna sürüldüğünde emzirmeden önce silinmesine gerek kalmamasıdır. Bunun sebebi tamamen doğal lanolin içeriği ile üretilmesidir. Bunun dışında göğüs ucunda oluşmuş yaraları iyileştirmede oldukça başarılıdır. Ayrıca Lansinoh Göğüs Ucu Kremi, İngiliz Alerji Kurumu tarafından onaylanmış tek göğüs ucu kremidir. Bu kremi almak için sizleri sayfasına bekliyoruz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45