banner333

banner309

Gümüşhanespor Kulübü'nden Tüm İlçe Belediye Başkanlarına Destek Çağrısı

Gümüşhanespor 08.02.2024, 13:19
Gümüşhanespor Kulübü'nden Tüm İlçe Belediye Başkanlarına Destek Çağrısı
banner400

Gümüşhanespor Kulübü'nden Tüm İlçe Belediye Başkanlarına Destek Çağrısı

Gümüşhanespor Kulübü, Gümüşhane kamuyuna yaptığı açıklamasında;  Bu hafta sonu gerçekleşecek olan Talasgücü maçı için tüm ilçe belediye başkanlarımıza bir çağrıda bulunuyoruz. Sporun birleştirici gücü ve toplumsal dayanışmanın önemini vurgulamak adına, bu önemli maçta takımımıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Bu maç, sadece bir spor müsabakası olmanın ötesinde, bölgesel kalkınma ve toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesi adına önemli bir fırsat sunmaktadır. Gümüşhanespor olarak, sahadaki başarımızın yanı sıra, toplumumuzun her kesimiyle güçlü bağlar kurmayı ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz.

Bu nedenle, tüm ilçe belediye başkanlarımızı ve değerli halkımızı, Talasgücü maçında Gümüşhanespor'a destek olmaya ve en az 1 er otobüs kaldırmalarını ve Şehrin armasının yanında olmaya davet ediyoruz. Birlikte, takımımıza güç verecek ve başarıya ulaşmamızda önemli bir rol oynayacak bir atmosfer yaratabiliriz.

Gümüşhanespor Kulübü olarak, tüm ilçe belediye başkanlarımızın ve değerli taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Birlikte, daha güçlü bir toplum ve daha başarılı bir takım inşa edebiliriz.

Saygılarımızla,

dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49