banner333

banner309

Gümüşhane'nin Yeni Salı Pazarı Bölgenin En Modern Pazar Yeri

Gümüşhane 08.02.2024, 13:22
Gümüşhane'nin Yeni Salı Pazarı Bölgenin En Modern Pazar Yeri
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Salı pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çimen'e eşi Gülsen Çimen, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ve AK Parti teşkilat mensupları da eşlik etti.

Ziyaret sırasında pazar esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Çimen, hayırlı işler diledi. Salı pazarından alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çimen, yeni pazar yeri hakkında vatandaşların görüşlerini aldı.

Daha sonra bir açıklama yapan Başkan Çimen, şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi uzun yıllar şehrin en merkezi yeri ve ana caddelerinden biri pazar yeri olarak kullanılıyordu. Pazarın kurulduğu Salı günleri şehir içinde bir karmaşa yaşanıyordu. Pazarın kurulduğu bölgeden geçen yollar da pazar dolayısıyla meşgul ediliyordu. İnsan ve taşıt trafiği aksıyordu.

Geçen yıl hizmete açtığımız yeni pazar yerimiz Gümüşhane için kalıcı bir çözüm olmuştur. Atatürk Parkı bitişiğinde 5 bin metrekarelik kapalı ve açık alana sahip olan pazar yeri sadece Gümüşhane'nin değil bölgenin de en örnek pazar yerlerinden biri olmuştur.

Pazar yerinin bulunduğu binada kapalı otopark yerinin olması, ayrıca, insanların bütün sosyal ihtiyaçlarını giderecek mekanların bulunması, sıcak ve soğuk günlerin şartlarına uygun yapılması çok önemli. Ana karayolundan da bir köprü ile giriş verdiğimiz yeni pazar yerine vatandaşlarımız istedikleri yerden rahatça ulaşıp alışverişlerini de rahatça yapabilmektedirler.

Modern pazar yerimizin pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza tekrar hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52