banner333

banner309

Gümüşhanespor Korkusuz

Teknik Direktör Metin İlhan, güçlü rakiplerinin kendilerini korkutmadığını ve yere sağlam basacaklarını söyledi.

Gümüşhanespor 02.08.2013, 09:38
Gümüşhanespor Korkusuz
banner400

 Zor bir grupta yer aldıklarını belirten İlhan, “Lige iyi bir başlangıç yapar ve ayaklarımızı yere sağlam basarsak o zaman bu zorlukların üstesinden gelmeyi başarırız” dedi.



ZOR AMA…



Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Gümüşhanespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kendi tesislerinde yaptıkları çalışmalarla yeni sezon öncesinde güç depolayan Kırmızı-Beyazlılar 7 Ağustos tarihinde yapacağı tek idmanın ardından iki günlük izine çıkacak ve 10 Ağustos’ta Nevşehir’de toplanarak ikinci etap çalışmalarına start verecek. Gümüşhanespor’da teknik direktör Metin İlhan, zorlu bir maratonun kendilerini beklediğini fakat yere sağlam basıp bu zorlukları aşabileceklerini söyledi.



TRANSFER OLABİLİR



Lige yapılacak olan başlangıcın çok önemli olduğunu belirten Teknik Direktör İlhan, “Zorlu bir maraton bizi bekliyor. Zor bir gruptayız. Ancak bu bizleri korkutmuyor. Lige iyi bir başlangıç yapar ve ayaklarımızı yere sağlam basarsak o zaman bu zorlukların üstesinden gelmeyi başarırız. Bunun için de çok çalışacağız. Lige kadar tüm eksiklerimizi gidermeyi arzuluyoruz” dedi. İlhan, transfer çalışmalarının ise Nevşehir’de oynanacak hazırlık maçlarından sonra devam edebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44