banner333

banner309

Belediye Başkanlarımızın Artık Vekili Var

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane İl Teşkilatının ilçelerde düzenlediği istişare toplantılarının 3’ncüsü Köse İlçesinde gerçekleştirildi.

Siyaset 04.02.2024, 23:28
Belediye Başkanlarımızın Artık Vekili Var
banner400

Kelkit ve Şiran’ın ardından üçüncüsü Köse’de düzenlenen istişare toplantısına Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP Köse İlçe Başkanı Şerafettin Kazancı, İl Genel Meclisi Adayları, Belediye Meclisi adayları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP’li belediyelerin artık Ankara’da bir milletvekili olduğuna vurgu yaparak, önümüzdeki süreçte kaynakların bu belediyelere daha fazla aktarılacağını söyledi.

“İkinci Belediye Başkanları Benim”
Seçilecek belediye başkanlarının yanında kendisinin de ikinci bir belediye başkanı gibi Ankara’dan yatırımları takip edeceğini dile getiren Milletvekili Küçük, “ Seçim sürecine girdik. İki aydan az bir süre kaldı. Biz Köse'nin karşısına tekrar Turgay Keser'le çıkıyoruz. Turgay Kesler 5 yıllık bir süreç içinde meclis üyesi arkadaşlarımıza beraber teşkilatımızla birlikte yaptıkları ortada. Önümüzdeki süreçte eli daha rahat olacak. Kaynaklar daha rahat gelecek. Dahası artık bir vekili de var. Başkanım beş yıl boyunca Köse’ye vekilsiz hizmet etti. Şimdi Turgay Başkan'ın Ankara'da, mecliste bir odası var. Bir milletvekili var. Buradaki meseleler için beraber koşturacağız, beraber kovalayacağız. Buradaki yatırımları, buradaki projeleri ikimiz birlikte takip edeceğiz. Yani bir elin nesi var, iki elin sesi var. Köse’ye hak ettiği hizmeti fazlasıyla getireceğiz. Buna emin olun. Başkanımızı ve meclis üyesi arkadaşlarımızı seçerseniz bir belediye başkanı da beni kabul edin. Buradaki hizmetlerin takipçisi olacağız. Bu arkadaşımızla beraber, kardeş gibi omuz omuza çalışacağız” dedi.

“Başkanlarımızın Başarısı Elimizi Güçlendiriyor”
Milliyetçi Hareket Partisinin yarışa girdiği her yerde, her ilçede, her beldede iddia sahibi olduğunu kaydeden Vekil Küçük, “Bunun sebebi de şu. Belediye başkanlarımızın şu beş yıllık yaptığı icraatlardır. Turgay Başkan'ın yaptıkları sadece burada konuşulmuyor. Kelkit'te de konuşuluyor, Şiran'da da, Gümüşhane merkezde de konuşuluyor. İnsanlar Köse’ye geldiği zaman farkı görüyor. Buradaki yatırımları görüyor. Aradaki farkı görünce, Gümüşhane’de de bizim elimizi rahatlatıyor. Kelkit merkezde de elimizi rahatlatıyor. Allah hepsinden razı olsun. Allah'a çok şükür; arsızlığını, hırsızlığını duymadık. Bizim için en büyük onur da budur. Başımız dik alnımız açık” diye konuştu.

“Hükümet Yatırımlarında Turgay Kesler’in Emeği Var”
Milletvekili Küçük Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler’in çalışmalarına atıfta bulunarak, “Ankara'ya her gittiğinde doğalgazın peşinde koştu. Temiz suyun peşinde koştu. Köse’ye yapılan hükümet yatırımlarının en büyük takipçisi belediye başkanımız oldu. Bir vekil gibi, bu işlerin hepsini takip etti. Bunlar durup dururken buraya gelmedi. Burada hükümetin yaptığı ne yatırım varsa takipçisi bu arkadaşımız oldu” şeklinde konuştu.

“Hazırlıklar Tamam”
Toplantıda konuşan MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ise, parti 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik hazırlıkların tamamlandığına işaret ederek,  her seçim bölgesinde seçimin kazananı olmayı hedeflediklerini söyledi.

“Her Seçim Bölgesinin Kazananı Olacağız”
Mevcut halde Gümüşhane’de MHP’nin 10 tane belediyesi bulunduğuna vurgu yapan Kaya, “Biz tamamına talibiz. Allah nasip ederse bütün belediyeleri Milliyetçi Hareket Partisi sancağı altında buluşturmayı arzuluyoruz. Belediye başkanlarımızın hepsinden Allah razı olsun diyorum. Hepsi bizi layıkıyla temsil ettiler. Örnek belediyecilik anlayışıyla gerçekten güzel hizmetler yaptılar. Turgay Başkan'ın Alparslan Türkeş Düğün Salonu'nu açması takdire şayan bir hizmet oldu. Köse’ye böyle bir düğün salonu şarttı. Bu yıl burada yaklaşık 300'e yakın bir düğün yapıldı. Üstelik düğün sahiplerinden ücret almaksızın yapıldı. Hiçbir belediyede böyle bir imkân göremezsiniz. Belediyemiz, başkanımız devraldığında ciddi borç sıkıntısı içerisindeydi. Allah'a şükürler de olsun ki başkanımız, belediyeye gelen yatırımları çarçur etmeden, isabetli yatırımlarla hem borcunu kapatmış, hem de güzel hizmetler sunmaya devam etmiştir. Deprem olsun, pandemi olsun, ülkemizin ve dünyanın yaşadığı tüm imkânsızlıklara rağmen, gerçekten güzel hizmetler sunduğunu görüyoruz. Umuyorum ki Köse halkı da tekrar başkanımızı seçecek ve anahtarı beş yıl daha bizlere teslim edecek” dedi.

“Bugün de Aynı Heyecanı Görüyorum”
Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler’de, “Beş yıl önceye gittiğimizde yeni bir seçime giriyorduk. Herkesin gözünde seçimi kazanacağımızın heyecanı vardı. Bugün de aynı heyecanı herkesin gözünde görüyorum. Göreve başladığımız günden bugüne kadar geldiğimizde Allah'a şükür hiç birinizin, hatta Köseli olup ilçe dışında yaşayan herkesin, bize oy veremeyen, sadece gönül vererek bizleri destekleyen insanların da başını yere eğdirmedik. Onları utandırmadık” ifadelerini kullandı.

“Köse’yi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız”
Beş yıllık süreçte çok yorulduklarını, saçlarının ağardığını ancak hiç ara vermeden çalışmaya devam ettiklerini belirten Kesler, “Hepsi Köse’ye, Köselilere kurban olsun. Bugün yine bismillah diyoruz. Allah nasip ederse hep beraber, omuz omuza çalışacağız ve hepinizin desteğiyle ilçemizi daha iyi bir ilçe konumuna getireceğiz. Köse’yi beş yıllık çalışmamız ile bir köy görüntüsünden, içilmeyen bir sudan, yürünmeyen bir yoldan veya diğer müştemilatlardan alıp buralara kadar getirdik. Bunları yapmak zorundaydık. Bundan sonra ki süreçte de sözümüz olsun. Köse’yi hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 12 Mayıs 2024
İmsak 03:18
Güneş 05:01
Öğle 12:23
İkindi 16:17
Akşam 19:36
Yatsı 21:11