banner333

banner309

Gümüşhane’de Zafer Yemini

Teknik direktör İncedal, “Darıca maçı zor olacak. Taraftarımız önünde oynamanın avantajını kullanıp sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Gümüşhanespor 15.01.2013, 15:03
Gümüşhane’de Zafer Yemini
banner400
     İkinci yarının ilk maçında bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde lider Darıca Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak olan Gümüşhanespor’da nefesler tutuldu. Antalya kampının ardından dün de kendi tesislerinde çalışmalara başlayan Kırmızı-Beyazlılar hafta sonu konuk edeceği lider Darıca Gençlerbirliği’ni mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başlamayı planlıyor.



   KRİTİK BİR MAÇ


   Galibiyet yemini yapılan Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Yavuz İncedal, “Kritik bir mücadeleye çıkacağız. Zor ve güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Müsabakanın bizler için önemi çok büyük. Zor bir maç olacağını tahmin ediyorum. Taraftarımız önünde oynamanın avantajını kullanıp sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz. bu maçı kazanmamız zirve yarışında bize büyük bir avantaj sağlayacak” dedi. Öte yandan transfer çalışmalarını devam ettiren Kırmızı-Beyazlılar’ın Yozgat’tan Barış Serbest’in ardından Konyaspor’dan forvet Ali Kiriş’in de işini bitirmek istediği öğrenildi.



Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49